Fiica lui Nicole Kidman se lansează în modă cu ajutorul mamei sale. Cum arată Bella

Publicat pe

Povestea dintre Nicole Kidman și Tom Cruise este de mult istorie, așadar puțini își amintesc că, la finele anilor 90, cei doi soți au înfiat o fetiță și un băiețel. Azi, Bella Kidman Cruise are 25 de ani și, cu ajutorul mamei sale, s-a lansat în industria modei.

 

După divorțul de Tom Cruise, în 2001, s-a auzit prea puțin despre cei doi copii înfiați de celebrii actori – Isabella și Connor –, acum în vârstă de 25 și 23 de ani, mai ales că soarta a făcut ca Nicole (care a suferit foarte mult fiindcă nu rămânea însărcinată) să aibă propriii copii cu cel de-al doilea soț al ei, Keith Urban, două fetițe, acum în vârstă de 7 și 9 ani.

 

Nicole (la fel ca și Tom Cruise, de altfel) a fost acuzată nu de puține ori că s-a cam îndepărtat de copiii săi adoptați de când îi are pe ai săi, însă Bella, într-un interviu, a negat acest lucru, chiar dacă la speech-ul ținut la Globurile de Aur de anul acesta mama ei adoptivă a uitat să-i menționeze pe ea și pe Connor… Iată însă că se dovedește că actrița nu își tratează copiii adoptați cu indiferență, chiar dacă aceștia acum sunt majori – recent, Nicole și-a arătat suportul necondiționat față de fiica ei, Bella, care și-a lansat o linie de îmbrăcăminte foarte cool.

 

Aflată la New York Fashion Week, vedeta din Big Little Lies a declarat pentru publicația ET că lansarea noii colecții a fiicei sale a fost extraordinară și că dragostea pentru stil este un lucru obișnuit în familia lor. Cred că este așa un mod extraordinar de a te exprima, iar Bella este o desenatoare minunată. Întotdeauna s-a priceput la desen', a spus Nicole referindu-se la grafica tricourilor create de fiica ei mai mare. Sincer, și nouă ne-a plăcut grafica tricourilor, doar că prețul (85$), pentru oamenii obișnuiți, este unul prohibitiv. Pe de altă parte însă, tricourile de designer nu sunt pentru toată lumea.

Fiica lui Nicole Kidman se lansează în modă cu ajutorul mamei sale. Cum arată BellaFiica lui Nicole Kidman se lansează în modă cu ajutorul mamei sale. Cum arată Bella

Oana Pantazi

Foto: Hepta, bellakidmancruise.com

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter