Ce cadou i-a trimis Cristi Borcea Valentinei Pelinel de Ziua Îndrăgostiţilor

Publicat pe

Ce cadou i-a trimis Cristi Borcea Valentinei Pelinel de Ziua Îndrăgostiţilor. Chiar dacă sunt departe unul de celălalt, Cristi Borcea i-a trimis Valentinei Pelinel un cadou deosebit de Ziua Îndrăgostiţilot. Vedeta a fost cucerită de acesta încât a ţinut să îl arate şi tuturor admiratorilor săi, dar mai ales să confirme faptul că relaţia lor continuă. 

De o bună perioadă de timp, Cristi Borcea se află în spatele gratiilor. Acesta a mai obţinut câte o permisie specială de a-şi vedea familia, însă s-a întors mereu în penitenciar. Cu toate acestea, relaţia dintre el şi Valentina Pelinel parcă înfloreşte. Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, 14 februarie, afaceristul a complotat cu cineva şi i-a trimis probabil printr-un curier un aranjament floral iubitei sale, mama lui Milan.

O inimă superbă din trandafiri şi câteva fresie albe a primit în dar blonda. A urcat imaginea pe Facebook şi a arătat-o tuturor.

„Happy Valentine’s Day  💥 🌺 💏 💖” a scris ea.

Ce mult a crescut fiul Valentinel Pelinel

Milan a crescut foarte mult, recent, pe 8 februarie, a împlinit 1 an şi opt luni. Familia l-a sărbătorit cum a ştiut mai bine. Cel care nu a fost prezent este Cristi Borcea, tatăl micuţului. Chiar dacă nu îi este mereu aproape, acesta a participat la cele mai importante momente din viaţa fiului său, spre exemplu la botez. A obţinut o permisie specială la acea vreme.

„Artistul Milan împlineşte azi 1 an şi 8 luni  🌟 💖 🎈 ❤ 😎 👪”, a mai notat ea. 

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter