Mădălina Ghenea, cadou de mii de euro pentru Matei Stratan, de Valentine`s Day

Publicat pe

Fotomodelul pare că trece printr-o perioadă foarte grea, iar motivul ar fi chiar tatăl copilului său. A închis gura tuturor, iar Mădălina Ghenea i-a făcut un cadou de mii de euro lui Matei Stratan.

Valentine`s Day nu a trecut oricum pentru fotomodel și iubitul ei. Deși gurile rele spuneau că între vedetă și Matei Stratan nu mai există nicio urmă de relație și că aceștia nu ar mai împărți nici aceeași locuință, Mădălina Ghenea a demonstrat contrariul.

Recent, Mădălina Ghenea a infirmat zvonurile conform cărora ar fi renunțat la iubitul ei, dar și faptul că povestea lor de iubire s-ar fi sfârșit.

Mădălina Ghenea, cadou de mii de euro pentru Matei Stratan

Mădălina Ghenea, cadou de mii de euro pentru Matei Stratan

Vedeta și-a făcut bagajele și a plecat în Milano, Italia, acolo unde a avut ceva treabă, însă nu s-a întors cu mâna goală. Mădălina Ghenea i-a cumpărat lui Matei Stratan un ceas în valoare de aproximativ 6.000 de euro. 'Valentine`s Day fericit, iubirea mea! (…) Valentine`s fericit tuturor! Pentru ceea ce valorează pentru tine: nu este niciodată prea târziu să fiți cine vreți să fiți. Nu există limită de timp, puneți stop când vreți. Vă puteți schimba sau puteți rămâne aceeași, nu există reguli pentru acest lucru. Putem face tot ce e mai bun sau cel mai rău. Sper că veți face tot ce este mai bun. Sper că simțiți lucruri pe care nu le-ați simțit niciodată înainte. Sper că întâlniți oameni cu un punct de vedere diferit. Sper să trăiți o viață de care sunteți mândri. Dacă descoperiți că nu sunteți, sper că aveți curajul să o luați de la capăt.',  a scris fotomodelul pe una dintre rețelele de socializare.

Mădălina Ghenea, cadou de mii de euro pentru Matei Stratan

Mădălina Ghenea, cadou de mii de euro pentru Matei Stratan

Mădălina Ghenea suferea în tăcere

În ultima perioadă, pe social media, Mădălina Ghenea posta multe fotografii care accentuau starea de tristețe, iar toată lumea a crezut că Matei Stratan este cel care este vinovat de asta. Fotomodelul nu a dat nicio explicație pentru suferința sa, deși fanii ei s-au îngrijorat în aceea ce îi privește starea.

FOTO: Facebook, Instagram

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter