Filmul ,,Ana, mon amour” are proiecţia de gală, în această seară, în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Berlin

Publicat pe

Emoţii mari pentru echipa filmului ,,Ana, mon amour'. În frunte cu regizorul Călin Peter Netzer, câștigător al premiului „Ursul de Aur' în 2013 cu „Poziția Copilului', actorii Diana Cavallioti şi Mircea Postelnicu, producătoarea Oana Iancu şi directorul de imagine Andrei Butică vor păşi pe covorul roşu al Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.

,,Ana, mon amour' se bucură de privilegiul de a fi ultimul film proiectat în cadrul competiţiei oficiale a prestigiosului festival de la Berlin. Cu începere de la ora 19.00, Berlinale Palast va găzdui în premieră mondială pelicula care va putea fi vizionată pe marile ecrane din România de pe 3 martie.

„Ana, mon amour' este analiza unei poveşti de dragoste, o incursiune atipică ce surprinde cele mai tensionate şi delicate momente din evoluţia unui cuplu.

Scenariul a fost inspirat de romanul „Luminița, mon amour scris de Cezar Paul Bădescu.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter