Recomandare de weekend de la Adi Sînă

Publicat pe

Ultimul weekend din iarnă vine cu recomandări din partea lui Adi Sînă. Artistul ne-a spus ce filme și seriale preferă, care este cartea pe care o recitește cu plăcere și ce oraș l-a cucerit definitiv.

 

Adi Sînă – În cazul în care sunt acasă în weekend îmi petrec timpul cu copii sau împreuna cu Anca încercăm să ne vedem cu prietenii, deci lectura mea este legată mai mult de aerport și avion.
Cartea pe care o recitesc întotdeauna cu placere este „Despre frumusețea uitată a vieții”,  de Andrei Pleșu. Este o carte despre adevărurile simple și uitate ale vieții, despre familie, educație și principii, elemente cu care copiii mei să fie familiarizați și pe care să le respecte.
Filme: Fiind absolvent al Academiei de Teatru și Film, deci și actor, îmi plac filmele clasice, seria „Nașul” sau filmele regizate de Martin Scorsese fiind preferatele mele. E o plăcere să vezi mari actori în acțiune, să observi finețea jocului actoricesc sau detaliile regizorale.
Serialul pe care îl urmăresc în acest moment cu plăcere pe Netflix se numește „The Crown” și are ca subiect începuturile Reginei Elisabeta a II-a.

Vacanțe: Unul din orasele preferate, în care îmi place să merg în weekend și nu numai, este Londra. Chiar acum câteva zile am fost la Londra împreună cu Anca. E un oraș care îmbină istoria cu modernismul, e plin de trend-uri muzicale, fashion etc.
Artistul vă recomandă să urmăriți și noul videoclip al piesei Gold, pe care l-a lansat astăzi împreună cu Amira.

Adina Vîlcea
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter