Fiul Ilenei Ciuculete, dezvăluiri tulburătoare, la 6 ani de la moartea artistei: ”Am momente în care îi simt prezența”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Se împlinesc 6 ani de când Ileana Ciuculete a încetat din viață, iar fiii artistei i-au comemorat amintirea la cimitir, unde a avut loc o slujbă religioasă și au împărțit pachete. Mugurel și Cristian Sfetcu simt și acum, acut, lipsa mamei lor, iar fiul cel mare al artistei mărturisește că încă o visează…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ileana Ciuculete a murit în urmă cu șase ani, iar băieții ei, Mugurel și Cristian Sfetcu, ei fac tot posibilul să îi mențină vie memoria. Aceștia respectă și tradițiile legate de parastase și slujbe religioase pentru mama lor, așadar au făcut pomană pentru mama lor la cimitir, unde au împărțit pachete cu mâncare de post. Chiar dacă relația dintre mamă și fii nu a fost întotdeauna perfectă, Ileana Ciuculete fiind foarte dedicată profesiei pe vremea când ei erau mici, dragostea dintre ei nu s-a stins niciodată, iar acum aceștia i-au onorat memoria artistei.

Fiul Ilenei Ciuculete, dezvăluiri tulburătoare, la 6 ani de la moartea artistei: 'Am momente în care îi simt prezența'/ EXCLUSIVFiul Ilenei Ciuculete, dezvăluiri tulburătoare, la 6 ani de la moartea artistei: 'Am momente în care îi simt prezența'/ EXCLUSIV

Citește și: Ileana Ciuculete ar fi împlinit 70 de ani. Fiul artistei face dezvăluiri emoționante: „Mi-e dor de ea ca om, ca mamă, ca artist”

Citește și: Cum s-a împărțit averea cântăreței Ileana Ciuculete. Instanța a decis: „Apartamentul a fost scos la vânzare cu…'

Citește și: Cum arăta Mihai Bendeac în tinerețe:„Semeni cu Leonardo DiCaprio

Citește și: Kira Hagi joacă în serialul Lia, de la Antena 1.Ce rol are

Mugurel Sfetcu: „O mai visez, dar nu prea țin minte visele”

Băieții Ilenei Ciuculete au făcut parastas de șase ani pentru celebra artistă, care a murit pe data de 14 martie 2017. Regretata cântăreață de muzică populară este înmormântată în Cimitirul Străulești, împreună cu soțul ei, Cornel Galeș, care s-a stins la doi ani și jumătate distanță, într-un tragic accident de mașină.

Mugurel și Cristian Sfetcu au au venit de la Craiova luni, 13 martie, la prima oră a dimineții, pentru pomenirea mamei lor. După ce preotul a făcut o slujbă religioasă, băieții au împărțit pachete pentru femeia care le-a dat viață. Fiul cel mare al Ilenei Ciuculete mărturisește că și după 6 ani continuă să-și viseze mama.

'Am venit de la Craiova luni, încă de la prima oră a dimineții. Am vorbit cu preotul înainte ca să facă o slujbă de pomenire pentru mămica. Au trecut șase ani. O mai visez, dar nu prea țin minte visele. Am momente în care îi simt prezența', a declarat, pentru viva.ro, Mugurel Sfetcu.

Fiii regretatei cântărețe sunt bucuroși că au rezolvat și problema cu actele de la mormântul mamei lor. Actele nu erau de găsit și nici taxa nu era plătită de când a murit Cornel Galeș.

'Și, pentru că ne aflăm în Postul Paștelui, am împărțit pentru ea pachete cu mâncare de post. Am rezolvat și cu actele. Am fost la Administrația Cimitirelor și Crematoriilor și situația de la mormânt este acum clară. Moștenitoarea lui Cornel, Claudia nu a avut nicio pretenție, dar noi eram supărați că nu găseam actele și nu știam ce să facem. Taxa de la mormânt era neplătită de când a murit Cornel (Cornel Galeș-văduvul Ilenei Ciuculete)', a declarat, pentru viva.ro, Mugurel Sfetcu.

Mugurel Sfetcu: 'M-am zbătut și am făcut multe drumuri'

Băieții Ilenei Ciuculete și-au planificat din timp pomenirea de șase ani a mamei lor dar, totodată, s-au zbătut să rezolve situația cu actele de la mormânt.

„O să vin cu câteva pachete la București, dar nu știu exact când. Mămica, pe data de 14 martie, împlinește 6 ani de când a murit. Cred că vin în timpul săptămânii, dar o să văd atunci. Am rezolvat cu actele, după ce m-am zbătut și am făcut multe drumuri… Până la urmă, au înțeles și mi-au concesionat oamenii. Le-am lăsat actele și au văzut cum stă treaba și care a fost situația. Trebuie să îmi facă un referat și apoi să merg la Administrația Crematoriilor să achit taxa, cu referatul întocmit de ei. Taxele sunt neplătite de când a murit Cornel.

Actele de la cimitir erau pe numele lui Cornel, dar nu le-a găsit nimeni. Claudia a renunțat și așa am rămas eu. Am fost la director și am primit aprobare. O să achit taxa și sunt la zi. Mulți comentează, dar nu știu ce încurcături au fost din cauza problemelor legate de acte. Nu că noi nu am fi vrut să rezolvăm', declara recent, pentru viva.ro, Mugurel Sfetcu.

Băieții Ilenei Ciuculete au vrut să își dezhumeze mama

Băieții Ilenei Ciuculete au vrut să își dezhumeze mama, în cazul în care nu reușeau să rezolve cu actele la mormânt. Până la răspunsul de la Administrația Crematoriilor și Cimitirelor, Mugurel și Cristian Sfetcu s-au gândit chiar la varianta de a o strămuta pe Ileana Ciuculete la Craiova. Acest lucru se putea întâmpla, însă, abia după șapte ani.

'Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult. Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…

Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile', declara anul trecut, pentru viva.ro, Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete.

Foto: VIVA, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter