Fiul Ilincăi Vandici a împlinit 3 ani. Ce mare și frumos s-a făcut Zian!

Publicat pe

Fiul Ilincăi Vandici, Zian, a împlinit 3 ani, iar mămica lui i-a făcut cea mai frumoasă declarație de dragoste în social media. Iată ce mare și frumos s-a făcut „Micul Prinț!”

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiul Ilincăi Vandici, Zian, a împlinit, pe 23 iulie, 3 anișori, iar mama lui a postat pe contul ei de socializare două fotografii superbe, alături de un text emoționant: „La mulți ani, micule prinț!! Te iubesc până la cer și înapoi și îți mulțumesc pentru toată fericirea pe care mi-o aduci în fiecare zi!”, care a strâns în nici o oră mii de aprecieri din partea fanilor vedetei de la Bravo, ai stil!

Citește și: Stela Popescu i-a cuplat, acum 22 de ani! Cum a început relația dintre Anca Țurcașiu și fostul ei sot: „A fost prima dată în viața mea când m-am uitat la un bărbat să văd dacă are verighetă”

„Nu vreau să îl bag așa în viața asta publică

Cu un an în urmă, vedeta povestea într-un interviu pentru VIVA! despre relația ei cu Zian., mărturisind de ce nu postează prea multe fotografii cu fiul ei în social media.

„Am început, încerc să nu postez foarte des. Nici nu vreau să îl bag așa în viața asta publică, dar din când în când mai postez. Relația noastră este una cu totul și cu totul specială. Și-a exprimat și mai mult dorința de a sta cu mine, ca să nu zic dependență…că nu e tocmai bine. Vrea să stea cu mine, să ne jucăm foarte mult împreună. Avem tot timpul de exclusivități, stăm foarte mult împreună”.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

Zian nu este răsfățat

Deși relația dintre mamă și fiu este una extrem de apropiată, Ilinca povestește că Zian nu este totuși un răsfățat, iar atmosfera din casă contribuie foarte mult la formarea caracterului său.

„…) Când plec de acasă, el este foarte independent, înțelege că mami trebuie să plece de acasă, că are muncă pentru a avea bani de hăinuțe, de jucării de mâncare. El înțelege că mami trebuie să meargă la muncă și rămâne cu bunica sau cu tata. Însă în momentul în care sunt acasă, nu vrea să stea decât cu mine. Când vine Andrei, iarăși vrea să stea cu el. Adică ia de la fiecare momentele cheie esențiale. El este cel mai frumos, cel mai deștept, cel mai descurcăreț, este pentru mine cel mai cel. Știu, orice mamă își laudă puiul. Dar așa este. Cumva am și feedback din exterior, de la educatoare, de la oamenii cu care el intră în contact, oameni care spun că e un copil deosebit.Avem toate premisele să facem lucruri mărețe în viață.

Eu cred asta foarte tare și tocmai de aceea, de mic, de când îl țineam în brațe, îi spuneam toate lucrurile acestea. Și îi spun în continuare că e cel mai, cel mai, cel mai cel. El mă răsplătește cu zâmbete și îmbrățișări. Asta pentru mine e cea mai mare satisfacție. Este un copil foarte bun, nu este răsfățat, nu este arogant, nu e rău. L-am învățat cu foarte multă iubire, în casă vede o atmosferă cât se poate de prielnică dezvoltării lui. (…)

Am început deja activitatea la grădiniță. E un copil dezvoltat pentru vârsta lui, atunci ar fi fost păcat să ajung în casă. Am și ales ca o modalitate de educație o grădiniță care îi dezvoltă creativitatea foarte mult. Nu neapărat îl îndoctrinez cu materiile astea pe care le-am învățat și le învățăm cu toții la școală.Îi place foarte tare, s-a acomodat foarte repede, n-a plâns o secundă. Îi plac copiii, îi plac educatoarele și îi place să se joace', a spus Ilinca Vandici exclusiv pentru VIVA!.

Citește și:A fost dragoste la prima întâlnire! Alina Pușcaș povestește în premieră cum a cucerit-o soțul ei: „M-a cerul în căsătorie de trei ori”

Fiul Ilincăi Vandici a împlinit 3 ani. Ce mare și frumos s-a făcut Zian!Fiul Ilincăi Vandici a împlinit 3 ani. Ce mare și frumos s-a făcut Zian!

Vine și al doilea copil?

În ceea ce privește mărirea familiei, Ilinca Vandici este cam sceptică, însă nu exclude complet apariția unui nou membru în familia lor.

„Dacă mă întrebi pe mine, și unul ar fi suficient. Dacă putem să fim sănătoși și putem să le oferim și o viață frumoasă, ar fi și păcat să nu ne bucurăm de această binecuvântare. Da, ne vom gândi și la un al doilea copil, dar încă nu este momentul, pentru că încă mă refac după operația de cezariană (trebuie să treacă mai mult timp), și aș vrea ca bebe să mai crească puțin, astfel încât el să înțeleagă și să îi pot explica ce se întâmplă când va veni acasă bebelușul”, a povestit Ilinca pentru VIVA!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter