Fiul lui Carmen Brumă și al lui Mircea Badea vorbește deja o limbă străină

Publicat pe

Carmen Brumă și Mircea Badea au cu ce se mândri. Fiul lor, deși are numai doi ani și jumătate, vorbește deja o limbă străină. Cu toate acestea, prezentatoare mărturisește că a învățat singur, fără ajutor. 

 

Carmen Bruma si Vladut

Ca orice familie, Carmen Brumă, Mircea Badea și fiul lor au tot felul de activități împreună.

Carmen Brumă: Avem foarte multe activități: alergăm prin casă, ne jucăm cu mașinuțele, parcăm mașinuțele în garaj, desenăm, ne dăm pe tobogan de 50 de ori, apoi scriem literele, le spunem cap-coadă în engleză, numărăm tot ce prindem, tot în enleză, dar acum a reușit să învețe și în română.

Carmen ne-a mărturisit că nu se aștepta ca acesta să prindă limba engleză atât de repede, iar acum, când vorbește cu bunicile, aproape că nu se înțeleg.

Carmen Brumă: 90% din cuvintele pe care le spune sunt în engleză, pentru că s-a uitat la multe DVD-uri și filmulețe în engleză și a învățat singur, fără ca noi să intenționaăm vreodată sau să-l dirijăm către zona asta. Ne-am trezit cu un copil vorbitor de engleză și acum încercăm să ne descurcăm cu el, pentru că bunicile lui care nu vorbesc engleză nu se înțeleg cu el sau se înțeleg foarte greu. El înțelege foarte bine limba română, dar se exprimă în engleză.

 

 

Sursă foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter