Vești bune pentru fiul lui Michael Buble!

Publicat pe

Asupra lui Michael Buble și a familiei sale s-a abătut un mare necaz. Noah, fiul de trei ani al cântărețului și al fotomodelului Luisana Lopilato, a fost diagnosticat cu cancer de ficat!

După ce, la doar un an și zece luni, Noah a trebuit să fie spitalizat din cauza unor arsuri provocate cu apa fiartă, o altă nenorocire, mult mai mare, s-a abătut asupra micuțului, acesta fiind diagnosticat cu cancer de ficat. Conform publicației La Nacion, doctorii l-ar fi diagnosticat greșit inițial pe Noah, concluzionând că acesta suferă de o infecție virală contagioasă, abia ulterior depistând necruțătoarea boală.

Vestea a căzut ca un fulger asupra familiei celebrului cântăreț, acesta declarând pe pagina sa de facebook: „Suntem devastați din cauza recentei diagnosticări cu cancer  a fiului nostru cel mare, Noah, care în momentul de față face tratament în Statele Unite. Am vorbit întotdeauna deschis despre importanța familiei și despre dragostea pe care le-o purtăm copiilor. Luisana și cu mine ne-am lăsat carierele în așteptare pentru a ne devota tot timpul și atenția asupra lui Noah și a însănătoșirii lui. În aceste momente grele, vă cerem doar să vă rugați pentru noi și să ne respectați intimitatea. Avem o călătorie lungă de parcurs și sperăm ca, datorită sprijinului familiei, al prietenilor și al fanilor din lumea întreagă, să câștigăm această bătălie, cu voia lui Dumnezeu.”.

Mai mult ca sigur, rugile tuturor s-au făcut auzite, deoarece Michael și Luisana au primit o veste bună din partea medicilor – micul Noah are șanse 90% să supraviețuiască chimioterapiei! Conform cumnatei lui Michael, Daniela Lopilato, care a dat un interviu pentru publicația Gente, copilul se luptă deja cu necruțătoarea boală, având de parcurs un tratament de patru luni, dar familia are speranțe că își va reveni, pentru că e un copil puternic. Aceasta a declarat: „Cancerul este o boală oribilă, dar avem încredere în Noah şi în faptul că va putea să învingă acest obstacol. Ştim că o va face. A sosit timpul să înceapă un tratament lung şi foarte dificil, dar trebuie să facă acest lucru. Potrivit medicilor, copiii sunt în mod natural suficient de puternici pentru a face chimioterapie, iar nepotul meu este un luptător.”.

 

Oana Pantazi; Foto: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter