Fiul lui Nicolas Cage, arestat după ce a făcut două accidente într-o zi!

Publicat pe

Weston, fiul de 26 de ani al lui Nicolas Cage, a reușit să intre din nou în atenția media, dar nu datorită vreunui succes pe plan muzical sau cinematografic, ci ca urmare a unui accident în care a fost recent implicat. Un accident de genul „lovește și fugi”, care însă l-ar fi putut costa viața…

 

Actor și cântăreț de black metal, Weston nu a reușit nici pe departe să se ridice la înălțimea talentului celebrului său tată, dar, în schimb, a reușit performanța de a provoca două accidente în aceeași zi, la câteva minute distanță, care s-au soldat cu arestarea sa.

 

 

Aflat în apropiere de Los Angeles, Weston a fost implicat mai întâi într-un un accident minor și a făcut chiar schimb de informații cu posesorul celuilalt autovehicul. Realizând însă că poliția este pe cale să apară, a părăsit în viteză locul accidentului. După nici doi kilometri, acesta a pierdut controlul volanului, a dărâmat niște semne de circulație, distrugând și câteva cutii poștale. Weston a fost oprit din cursa infernală doar de… un copac care i-a ieșit în față și care i-a șifonat serios mașina, declanșându-i și airbagurile.

 

 

 

Când a ajuns la locul faptei, echipajul de poliție a putut doar să constate avariile… Pe Weston, deși nu l-au acuzat de fugă de la locul primului accident, polițiștii l-au arestat pentru conducere sub influența substanțelor interzise, nu înainte însă de a-l duce la spital, pentru controlul de rutină.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, tmz.com

 

Citește și:

Nicolas Cage – La al treilea divorț

Nicolas Cage e tot mai aproape de faliment

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă