Fiul lui Nicolas Cage, arestat după ce a făcut două accidente într-o zi!

Publicat pe

Weston, fiul de 26 de ani al lui Nicolas Cage, a reușit să intre din nou în atenția media, dar nu datorită vreunui succes pe plan muzical sau cinematografic, ci ca urmare a unui accident în care a fost recent implicat. Un accident de genul „lovește și fugi”, care însă l-ar fi putut costa viața…

 

Actor și cântăreț de black metal, Weston nu a reușit nici pe departe să se ridice la înălțimea talentului celebrului său tată, dar, în schimb, a reușit performanța de a provoca două accidente în aceeași zi, la câteva minute distanță, care s-au soldat cu arestarea sa.

 

 

Aflat în apropiere de Los Angeles, Weston a fost implicat mai întâi într-un un accident minor și a făcut chiar schimb de informații cu posesorul celuilalt autovehicul. Realizând însă că poliția este pe cale să apară, a părăsit în viteză locul accidentului. După nici doi kilometri, acesta a pierdut controlul volanului, a dărâmat niște semne de circulație, distrugând și câteva cutii poștale. Weston a fost oprit din cursa infernală doar de… un copac care i-a ieșit în față și care i-a șifonat serios mașina, declanșându-i și airbagurile.

 

 

 

Când a ajuns la locul faptei, echipajul de poliție a putut doar să constate avariile… Pe Weston, deși nu l-au acuzat de fugă de la locul primului accident, polițiștii l-au arestat pentru conducere sub influența substanțelor interzise, nu înainte însă de a-l duce la spital, pentru controlul de rutină.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, tmz.com

 

Citește și:

Nicolas Cage – La al treilea divorț

Nicolas Cage e tot mai aproape de faliment

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter