Fiul lui Radu Mazăre, afacerist de la 15 ani. Cum a reușit Răducu să strângă o avere impresionantă

Publicat pe

Fiul lui Radu Mazăre a dezvăluit că s-a implicat pentru prima oară în afaceri încă de la vârsta de 15 ani. Răducu a mărturisit din ce își câștigă, de fapt, banii, dar și cum a reușit să strângă până acum o avere impresionantă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Spre deosebire de tatăl său, Răducu preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Cu toate că trăiește o viață de băiat de bani gata, tânărul știe de când era doar un adolescent cum să se întrețină chiar din sumele muncite de el.

Fiul lui Radu Mazăre, afacerist de la 15 ani. Cum a reușit Răducu să strângă o avere impresionantăFiul lui Radu Mazăre, afacerist de la 15 ani. Cum a reușit Răducu să strângă o avere impresionantă

Ce afaceri are fiul lui Radu Mazăre

În prezent, Răducu are 28 de ani și este unul dintre cei mai de succes afaceriști din România. Fiul fostului edil a învățat de la o vârstă fragedă ce înseamnă să muncești pentru bani, iar acum se bucură de o adevărată avere. În prezent, deține mai multe afaceri și se bucură de sprijinul mamei sale. Printre aceste afaceri se numără și administrarea unei plaje cunoscute din stațiunea Mamaia, deținută de Răducu și administrată de mama sa.

„Eu am început să muncesc de la 15 ani și mă ocupam de un bar. Practic, alimentație publică. Acolo nu era nevoie de investiție, pentru că facturile către furnizori erau la 3-4 săptămâni, în timpul ăsta încasam, iar ulterior mergeam în continuare la școală.Cu banii respectivi mi-am făcut mofturi. Mi-am luat un ATV. Urma să fac 16 ani și mi-am luat permis B1 care mă lăsa să conduc pe străzi.”, a povestit Răducu Mazăre într-o emisiune TV, conform WOWbiz.

Citește și: Radu Mazăre s-a căsătorit în penitenciar. Cum s-a îmbrăcat Roxana Mihalache la eveniment

Citește și: Andreea Bănică îi pune bani pe card fiicei sale, în vârstă de 13 ani: Sofia nu este cheltuitoare. Îl moștenește pe Lucian' / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Gina Pistol a suferit de sindromul copilului sărac: „Mă uitam la cei din jurul meu care aveau familii și…”

Citește și: Mircea Badea l-a ironizat George Buhnici. Ce gest a făcut prezentatorul TV: „Ne scuzați, atât s-a putut”

În ce investește Răducu banii pe care îi câștigă

Atunci când era doar un puști care abia prinsese gustul banilor, Răducu avea tendința să arunce cu ei în stânga și-n dreapta. Și-a făcut toate poftele, dar acum mărturisește că este mult mai cumpătat atunci când vine vorba despre câștigurile sale din afaceri.

„Consider că banii pe care îi produc pot să-i investesc în alte afaceri sau în afacerea respectivă. Odată cu vârsta, capeți mai multă experiență și, până la urmă, îți definești ceea ce îți dorești în viață”, a mai declarat fiul lui Radu Mazăre, conform sursei citate anterior.

„Sunt un tânăr aspirant care dorește să învețe cât mai mult de la viață și să facă cât mai multe acțiuni ca antreprenor, atingând cât mai multe domenii, un pasionat al muzicii, al călătoriilor și un pasionat de oameni, dar nu mă interesează politica.

În momentul de față sunt implicat în două proiecte: o agenție de marketing digital, pe care am început-o cu un prieten, am început cu un magazin online și acum atingem zona de tehnologie și HORECA.

Iar cel de-al doilea este un sistem de criptomonede. Mă consider pe picioarele mele sută la sută, doar la urgențe apelez la familie. Am învățat să fiu modest, am reușit să cunosc valoarea banului', mai spunea în trecut fiul lui Radu Mazăre, la Xtra Night Show, conform Playtech.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter