Radu Mazăre s-a căsătorit în penitenciar. Cum s-a îmbrăcat Roxana Mihalache la eveniment

Publicat pe

Fostul edil al Constanței, Radu Mazăre, se căsătorește astăzi cu iubita lui, Roxana Mihalache, la Penitenciarul Rahova, acolo unde se află în detenție de aproape două luni.

Radu Mazăre (51) și Roxana Mihalache, iubita lui cu 20 ani mai tânără, se vor căsători astăzi, 10 iulie, la Penitenciarul Rahova, evenimentul urmând să aibă loc în „Sectorul vi

Radu Mazăre s-a căsătorit în penitenciar. Cum s-a îmbrăcat Roxana Mihalache la evenimentRadu Mazăre s-a căsătorit în penitenciar. Cum s-a îmbrăcat Roxana Mihalache la eveniment

zite” sau la „vorbitor”, cum este supranumit. Cununia are loc la 12 zile după înregistrarea cererii la Starea Civilă, iar la ceremonie va participa un număr restrâns de persoane, mazimum 10, membri ai familiei. Printre aceștia se vor număra mama lui Radu Mazăre, fiul acestuia, Răducu, și cei doi frați mai mici ai fostului edil al Constanței, Alexandru și Mihai.

Cum s-a îmbrăcat Roxana Mihalache la nunta din penitenciar cu Radu Mazăre

Roxana Mihalache, viitoarea soție a lui Radu Mazăre, a ajuns la Penitenciarul Rahova după ora 14.00. Ea a ales să poarte o rochie albă, cu bretele și un decolteu destul de generos. A purtat pantofi colorați și părul l-a prins într-un coc lejer. Aceasta a avut zâmbetul pe buze și nu a oferit prea multe detalii despre eveniment.

Conform Click, înainte de ora 14.00, la penitenciar au ajuns și un ofițer de la Starea Civilă Sector 5, un preot, alături de un cânăreț, dar și un lăutar venit cu acordeonul.

Radu Mazăre va spune DA în prezența familiei

'Ceremonia va avea loc după ora prânzului, la vorbitor, într-o pauză dintre vizitele programate în acel interval orar. E vorba de sala unde deținuții primesc pachetele și se întâlnesc cu rudele', au declarat surse din penitenciar pentru Libertatea. Roxana Mihalache și ceilalți invitați vor fi preluați de agenții din „Sectorul Vizite”, iar după controlul corporal și al bagajelor, aceștia vor fi conduși la vorbitor. Radu Mazăre va fi adus acolo sub escortă și, ulterior, va avea loc ceremonia. din nefericire, la final mirii nu își vor putea servi invitații, așa cum se obișnuiește, cu șampanie, ci doar cu apă, sucuri și fursecuri, alcoolul fiind interzis în penitenciar.

Prima declarație a Roxanei după nuntă

'Radu este supărat pentru ceea ce se întâmplă. Stă nouă ani pentru o nedreptate. Rochie, verighete nu fac sens având în vedere situația. Nu sunt supărată, vă rog să mă înțelegeți. Nu e un moment de can can. Sunt soția lu Radu Mazăre, iar situația prin care trece nu e una plăcută.

A fost un moment de suflet și atâta tot. Vă rog să mă înțelegeți, eu nu sunt o persoană publică și nici nu a fost un eveniment așa cum ne-am fi dorit, dată fiind situația prin care trece Radu. El este extrem de supărat pentru situația prin care trece. ', a spus proaspăta soție a lui Mazăre.

Fără băuturi alcoolice și fără poze!

Din nefericire, mama lui Radu Mazăre nu va putea aduce pentru acest eveniment special, așa cum și-ar fi dorit, un vin din 1975, pregătit special de tatăl acestuia, pe ale căror etichete scrie 'Se va deschide la nunta lui Radu'. De asemenea, momentul nu va fi imortalizat de către invitați, deoarece regulamentul sistemului penitenciar interzice aparatura foto și video. cu toate acestea, cei doi miri vor rămâne în cele din urmă cu o amintire pentru posteritate, deoarece unul dintre ofițerii din penitenciar va imortaliza momentul. Totuși, după oficierea căsătoriei, cei doi miri vor avea parte totuși de o perioadă de intimitate, deoarece lui Radu Mazăre i se va permite să stea cu soția lui timp de 48 de ore la camera intimă a închisorii, conform regulamentului.

Radu Mazăre se află în Penitenciarul Rahova de pe data de 20 mai, fostul edil al Constanței fiind condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, pentru retrocedarea ilegală a unor terenuri.

Cum arată o nuntă la închisoare și ce meniu va avea Radu Mazăre

 Fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a oferit pentru mediafax.ro detalii despre modul cum decurge o nuntă desfășurată la penitenciar.

'Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există și acolo o procedură. (…) El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate', a explicat fratele fostului edil al Constanței.

Prin urmare, cel mai probabil Radu și iubita sa le vor oferi invitaților meniul de care beneficiază de regulă deținuții zilnic. constând în ciorbă de legume, mazăre, fasole cu cârnați și orez cu lapte la desert.

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter