Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni! De ce a ajuns de urgență, la medic

Publicat pe

Fiul lui Tily Niculae a ajuns pe mâinile medicilor, la doar 5 luni. Iată cu ce se confruntă micuțul și de ce a fost nevoie de intervenția medicilor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Fiul lui Tily Niculae este unul dintre primii bebeluși de vedete care au venit pe lume în plină pandemie de coronavirus. Ulterior, artista nu a ascuns faptul că, din cauza temerilor pentru viața ei și a copilului, dar și a haosului din spitale, accentuat de pandemia de coronavirus, a suferit un șoc posttraumatic după naștere.

Din păcate, și fiul ei, acum în vârstă de 5 luni, a avut de suferit, indirect, de pe urma pandemiei de coronavirus. De curând, vedeta a mărturisit într-o emisiune de televiziune că micul Radu a fost afectat de restricțiile dictate de perioada dificilă pe care am traversat-o cu toții.

Radu, pentru că s-a născut în starea de urgență a dormit foarte mult. Acest copil nu a văzut lumina soarelui și lumina naturală și atunci mușchiuleții lui nu sunt antrenați. Și am aflat de treaba asta pe la 4 luni și mergem să facem mișcare. Am fost și cu școala online și uite așa au trecut zilele și copilul nu a făcut mușchiuleți, dar recuperăm acum”, a mărturisit Tily.

Citește și: Cum i-a spus Cristina Joia, de la „Visuri la cheie”, fiului ei că este înfiat: „Nu e un stigmat cuvântul adoptat. E ca și cum i-aș spune că are ochii căprui”/ EXCLUSIV

Fiul lui Tily Niculae s-a născut în plină pandemie

Radu, fiul lui Tily Niculae, a venit pe lume în plină pandemie de coronavirus, iar mama lui a traversat niște momente foarte grele, începând cu incertitudinile în privința nașterii, teama de infectare și încheind cu imposibilitatea de a primi vizita celor dragi. Despre toate acestea ne-a povestit pe larg într-un interviu.

„În timpul zilelor pe care le-am petrecut în maternitate, am încercat să fiu cât mai autonomă și să am contact minim cu personalul de acolo. Ca să le pot proteja pe ele, pentru că erau efectiv depășite de situație, de oboseală, pentru că nu mai erau medici colaboratori, asistente, lucrau practic câte trei ture deodată. Erau extrem de obosite. Eu, în prima zi, îmi trăgeam pătuțul copilului cu laba piciorului, ca să pot ajunge la el. Din momentul în care mi s-a permis să mă ridic, adică din prima zi, în cazul meu, nu am cerut ajutor absolut deloc, tocmai ca să fie contactul minim”, ne-a mărturisit Tily.

Citește și: Kate Middleton e Regina stilului… și a ținutelor ieftine! Cea mai recentă achiziție: o rochie de 13 dolari

„Am trecut de la extaz la agonie”

Mai mult, faptul că nu a putut să-și vadă soțul și fetița în toată această perioadă a fost devastator pentru Tily, la fel și interacțiunea cu personalul medical, mai mult sau mai puțin pregătit pentru situația de criză.

Au fost multe situații neplăcute. Am trecut de la extaz la agonie, fiind într-un loc cu atâția necunoscuți, fără acces la familie, cu un copil care mă aștepta acasă (n.r. Tily mai are o fetiță de opt ani, Sofia), care aștepta să-și întâlnească frățiorul și care suferea de atâtea și atâtea luni de zile că nu mai puteam să o iau în brațe. Au fost momente când personalul a intrat fără echipament de protecție la mine.

Fiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni! De ce a ajuns de urgență, la medicFiul lui Tily Niculae, probleme de sănătate la doar 5 luni! De ce a ajuns de urgență, la medic

Vorbeam cu soțul meu și-l întrebam ce să fac, să întreb dacă oare nu mai au echipamente… Îmi era așa de jenă, știam situația… Până la urmă, mi-am dat seama că efectiv erau depășite. O parte intrau și se dezinfectau, altele uitau, unele purtau mănuși, altele nu, unele veneau cu mască, altele fără mască, a mărturisit Tily Niculae pentru VIVA!

Citește și: Sandra Izbașa se iubește cu nepotul lui Ștefan Bănică. Primele imagini cel mai nou cuplu din showbiz

Foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter