Tatăl Mădălinei Manole a intrat în comă. Fiul lui a făcut primele declarații: „Nu mai sunt șanse”

Publicat pe

Vestea că tatăl Mădălinei Manole este infectat cu COVID-19 a fost șocantă pentru familia și apropiații bărbatului. Cu atât mai mult cu cât vârsta lui îl încadrează la categoria de risc, iar șansele de supraviețuire sunt destul de slabe. Acum, fiul lui a făcut anunțul trist despre bărbat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Dacă în urmă cu câteva zile medicii anunțau că sunt sceptici în privința recuperării sale, iată că inevitabilul s-a produs. Potrivit ultimelor informații, Ion Manole a intrat în comă, la spital.

Vestea teribilă a fost dată de fratelei cântăreței, care susține că nu mai există șanse de supraviețuire pentru bărbatul răpus de coronavirus. Acum, restul familiei se pregătește pentru momentele tragice ce ar putea urma.

„Nu mai sunt șanse. A intrat în comă, a făcut stop cardio respirator și doctorii de acolo mi-au spus să mă pregătesc de ce-i mai rău', a declarat fratele Mădălinei Manole.

Tatăl Mădălinei Manole a intrat în comă. Fiul lui a făcut primele declarații: „Nu mai sunt șanse'Tatăl Mădălinei Manole a intrat în comă. Fiul lui a făcut primele declarații: „Nu mai sunt șanse'

E ținut în viață de aparate

 „Ne-au spus că nu mai e nicio șansă', a mai precizat Marian Manole.

Potrivit unor informații, medicii ar fi vrut să-l transfere la spitalul din Focșani, dar familia s-a opus. Starea pacientului nu ar fi permis o astfel de deplasare, iar spitalul din Focșani nu ar fi atât de bine dotat precum cel din Ploiești.

Citește și: Alin Oprea a aflat de la DIICOT că Larisa îl înșală. A ajuns la spital, după ce a ascultat înregistrările: ‘Am stat câteva ore la perfuzii’

„Dacă veștile sunt la fel de proaste, nu știu, stau cu telefonul la ureche non-stop. Aștept dintr-o oră în alta, dintr-o zi în alta, să îmi dea vestea. Ce să fac. Alerg. Firmă funerară, cimitir. Am înțeles că sunt niște proceduri ciudate decedaților de COVID.

Nu li se mai face slujbă la biserică, la capelă. Îi duc direct la cimitir. Sunt băgați în saci de plastic, cu formol, hainele deasupra, slujba la groapă și s-a încheiat tot. Nici parastat nu se poate face. Asta a fost soarta lui. Avea el fraza lui: nu mor caii când vor câine și că trage de el pentru aflarea adevărului'. Dar se pare că nu o să mai apuce să își vadă nepotul', spunea Marian Manole în urmă cu câteva zile.

COVID-19 a venit pe fondul unei sănătăți și așa precare, în cazul lui Ion Manole. În 2014, tatăl regretatei artiste a suferit un accident vascular și nu se mai putea deplasa singur și nici nu mai putea vorbi.

„Mi-au spus că am făcut bine că am chemat salvarea pentru că au putut să intervină imediat şi că sunt destule şanse de recuperare. Am un organism destul de puternic, în interior. Dimineaţa când m-am trezit am chemat salvarea. Zbaterea asta a mea, undeva accetuează ceva în organismul ăsta. Seara pe răcoare ies afară şi fac câteva ture pe trotuar sprijinit de fiul meu şi de doamna mea. Trebuie să fac mişcare. Trebuie să mă feresc de căldură, de emoţii.', spunea atunci tatăl Mădălinei Manole.

În martie 2017, Ion Manole și-a pierdut soția și de atunci problemele sale de sănătate s-au agravat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter