Fiul Monicăi Anghel, victima bullying-ului. Ce decizie a luat vedeta când a aflat: "Suportul vine din partea noastră"

Publicat pe

Fiul Monicăi Anghel a trecut prin clipe grele după ce a devenit victima bullying-ului, la fel ca mulți alți copii și adolescenți. Ce decizie a luat vedeta după ce a aflat ce se întâmplă cu Aviv? Se pare că acum cântăreața și-a dorit să-i ajute și pe alți părinți care se confruntă cu aceeași situație dureroasă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Este una dintre cele mai iubite artiste din România, are o carieră de succes și un fiu minunat, pe care îl adoră. Însă, Monica Anghel a trecut prin momente dificile pentru orice părinte, după ce a aflat că Aviv este și el victimă a unui fenomen toxic și periculos numit bullying.

Fiul Monicăi Anghel, victima bullying-ului. Ce decizie a luat vedeta când a aflat: "Suportul vine din partea noastră"Fiul Monicăi Anghel, victima bullying-ului. Ce decizie a luat vedeta când a aflat: "Suportul vine din partea noastră"

Fiul Monicăi Anghel a devenit victima bullying-ului

După ce a decis să îl retragă pe Aviv de la școala la care învăța atunci când s-au petrecut evenimentele neplăcute, Monica a început să tragă cât a putut de mult un semnal de alarmă în privința acestei probleme răspândite și în țara noastră.

Acum, cântăreața a apelat la ajutorul specialiștilor din domeniu, cu ajutorul emisiunii online Consilier de vedetă, anunță WOWbiz. Așa a putut afla și ea, împreună cu mulți alți părinți, care este soluția pentru această situație dificilă.

Citește și: Cum arată pensiunea Monicăi Anghel și cât costă cazarea: „Am terminat conacul cu o moștenire de la bunica mea”

Citește și: Monica și Ramona Gabor merg în fiecare an împreună la mormântul părinților. Și-au pierdut mama într-un accident stupid și tatăl din cauza unor probleme grave de sănătate

Citește și: Ce sacrificii face Monica Anghel pentru a-și păstra silueta de invidiat: „O dată la câteva luni îmi cumpăr un covrig'

Citește și: Motivul pentru care Olena Zelenska s-a separat de Volodimir Zelenski, când a început războiul: „A fost prima dată când am plâns”

Care este soluția în cazul în care un copil este hărțuit în acest mod?

Cântăreața a întrebat-o pe Felicia Akkaya, psiholog, cum poate proceda un părinte al cărui copil este afectat de bullying.

„Am o întrebare. Ce ar trebui să facem noi ca părinți în condițiile în care copilul vine acasă și este exasperat de bullying?”, a întrebat Monica Anghel.

Specialistul în parenting a oferit rapid un răspuns deosebit de util pentru toți cei interesați de acest subiect, explicând la ce anume trebuie să fie atent părintele copilului agresat.

„Este esențial să fii lângă el. Trebuie să înțeleagă un lucru: bullying-ul a fost dintotdeauna și va rămâne constant în viața adolescenților și de ce nu și a adulților. Devine o problemă în momentul în care nu reușim să ne împăcăm cu ea.

Ca să fie foarte simplu și foarte clar pentru ei, trebuie să le explicăm bullying-ul așa: într-o parte sunt copiii noștri buni, frumoși și deștepți, iar în cealaltă parte sunt cei frustrați, cei dezamăgiți, cei neînțeleși. Nu trebuie neapărat să fie răi, ci doar să simtă în acel moment al vieții că sunt nedreptățiți, neiubiți, neînțeleși. Aceștia vor să facă tot posibilul să ajungă la nivelul copiilor noștri, deasupra lor, în rai”, a declarat Felicia Akkaya, în emisiunea Consilier de vedetă.

L-a mutat pe Aviv la altă școală

După ce a discutat cu fiul ei situația neplăcută, Monica Anghel a luat la acel moment o decizie radicală. Astfel, Aviv a fost mutat la o altă școală, în care să nu mai fie victimă a bullying-ului din partea celorlalți copii.

„Bullyingul este o reală problemă, se vorbește și la știri și părinții vorbesc despre asta. Din păcate există. Și băiatul meu a fost victimă a bullying-ului. Acum l-am mutat la altă școală. E un mediu mult mai primitori, colectivul e mai ok. Noi ca părinți trebuie să venim, în întâmpinarea copiilor. Așa e normal. Suportul vine din partea noastră', a dezvăluit Monica Anghel, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă