Fiul Ozanei Barabancea este îndrăgostit până peste cap. Cum a fost fotografiat Andrew cu iubita lui

Publicat pe

Fiul Ozanei Barabancea trăiește o poveste de dragoste frumoasă. Tânărul în vârstă de 19 ani are o iubită de care este extrem de îndrăgostit și nu se sfiește să o arate. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrew are o mulțime de urmăritori pe Instagram, iar recent, a făcut publică relația cu iubita lui. 

Cei doi apar într-o fotografie în timp ce se îmbrățișează, iar iubita lui îi dă un pupic pe obraz. Andrew a postat fotografia, cu descrierea: „Look at this pretty girl', iar Daria i-a răspuns simplu: „Te iubesc'. 

Cei doi sunt de aceeași vârstă și au o relație frumoasă. Adolescenții au mai multe fotografii împreună, din diverse locuri în care au mers. Ei sunt împreună de doi ani. 

Andrew Barabancea a luat Bacalaureatul

Andrew Barabancea a dat anul trecut examenul de Bacalaureat, pe care l-a trecut cu brio. 

Totodată, în 2019, și fiica vedetei a avut examenul de capacitate. 

Andrew a obținut media 7.11. Cea mai mare notă a luat-o la Istorie, 8.3, la Geografie a obținut 7.5, iar la Limba și Literatura Română a luat 5.55.

Ozana Barabancea face primele declarații după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum artista: „Sunt foarte…”

După ce a aflat rezultatele, artista a postat pe pagina sa de socializare un mesaj prin care își exprimă mândria față de cei doi copii ai săi.

„Am luat si BACUL!!!! Am luat şi CAPACITATEA! Doamne, multumesc din suflet! Felicitări tuturor copiilor! Pentru cârcotaşi vă amintesc că presiunea părinților sau a presei nu ajută nimănui! (…)

Fiul Ozanei Barabancea este îndrăgostit până peste cap. Cum a fost fotografiat Andrew cu iubita luiFiul Ozanei Barabancea este îndrăgostit până peste cap. Cum a fost fotografiat Andrew cu iubita lui

Semnează o mama de băiat, băiat care a luat Bacul destul de onorabil, şi de fata absolventă de Capacitate!!!! Avem un matur în familie!!! Mulţumim tuturor profesorilor pregătitori! Am avut un an greu! Numai eu ştiu cum a fost acest an! Vă binecuvântez pe toţi!', a scris Ozana Barabancea.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter