Flavia Mihășan a născut primul copil. Prima imagine cu băiețelul ei și al lui Marius Moldovan

Publicat pe

Flavia Mihășan a născut primul copil. Dansatoarea a adus pe lume un băiețel perfect sănătos. După o lungă așteptare de peste 40 de săptămâni, vedeta și-a dus la piept bebelușul. Iată primele informații despre fericitul eveniment din viața ei. 

Flavia Mihășan și Marius Moldovan au devenit părinți. Băiețelul a venit pe lume la un spital din București. Medicii au avut mare grijă de el și de mămică. Amândoi se simt foarte bine.

Vestea a fost făcută publică chiar în mediul online. 'Dintre toate intâlnirile din vietile noastre, cea de acum câteva zile a fost cea mai fericită. As scrie atât de multe, dar cuvintele nu-mi ajung! ♥️', a scris Flavia Mihășan pe una dintre rețelele de socializare.

Flavia Mihășan a născut în urmă cu trei zile, în mare secret.

Flavia Mihășan a fost cerută în căsătorie. Dansatoarea a primit inelul de la iubit: „DA'

Vedeta a postat în mediul online o imagine cu inelul pe deget. Poartă o bijuterie simpă, dar valoroasă. A scris și o mică descriere, sugestivă, semn că a fost cerută în căsătorie.

„Da', a notat ea. Toți fanii care au văzut postarea imediat au felicitat-o.

Foto: Facebook

Flavia Mihășan a născut primul copil. Prima imagine cu băiețelul ei și al lui Marius MoldovanFlavia Mihășan a născut primul copil. Prima imagine cu băiețelul ei și al lui Marius Moldovan
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter