Dieta Ilincăi Vandici. Are aceeași greutate de 5 ani: "Trebuie să ai 3 mese pe zi și două gustări"

Publicat pe

Ilinca Vandici are o siluetă de invidiat așa că am fost curioși să aflăm ce regim alimentar urmează. Are aceeași greutate de aproximativ 5 ani de zile. Pune mare preț pe sănătatea ei și pe aspectul fizic. 

„Trebuie să ai 3 mese 100% dacă ai și cele 2 gustări între mese e și mai bine. Dacă o singură masă iese din regimul tău, asta înseamnă kilograme în plus. Eu mănânc de 3 ori pe zi. Dimineața pot mânca orice. de la un iaurt cu granola, la un ou fiert, la un sanviș cu un tip de cașcaval. 

La prânz pot mânca o supă sau o carne cu o salată, pot să mănânc doar salată, depinde cât îmi e de doame și ce mai am de făcut în ziua respectivă. (…)

Am același număr de kilograme de 5 ani. În anul în care am fost însărcinată am bulversat cântarul, dar în 6 luni am revenit la același număr de kilograme pe care îl mențin inclusiv acum. Am 53.”, a spus Ilinca Vandici EXCLUSIV pentru VIVA!.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter