Flavia Mihășan, noi imagini cu burtica de gravidă la vedere. Iubitul o sprijină pe viitoarea mămică

Publicat pe

Flavia Mihășan s-a afișat cu burtica de gravidă la vedere. Dansatoarea mai are foarte puțin până va aduce pe lume primul său copil, așa că face multe fotografii semn că vrea să își aducă aminte de aceste momente. 

Însărcinată în 36 de săptămâni, Flavia Mihășan va aduce curând pe lume primul ei copil. Este mai fericită ca niciodată și abia așteaptă marele moment, acela în care își va duce la piept bebelușul.

Iată că dansatoarea face foarte multe fotografii semn că vrea să își aducă aminte de perioada aceasta. A făcut noi imagini cu burtica la vedere. Îi este foarte dragă! Chiar și fanii ei au reacționat la imaginile pe care ea le-a postat pe Facebook recent: „Se apropie. Naștere ușoară (…) Naștere ușoară și multă sănătate (…) Ești minunată”.

Așteptăm marea veste curând, cea în care Flavia o să ne spună că a născut. Până atunci, priviți galeria foto în care vedeta apare cu burtica la vedere!

Flavia Mihășan, noi imagini cu burtica de gravidă la vedere. Iubitul o sprijină pe viitoarea mămicăFlavia Mihășan, noi imagini cu burtica de gravidă la vedere. Iubitul o sprijină pe viitoarea mămică

Cine este bărbatul care i-a furat inima Flaviei Mihășan

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut anul trecut, la repetițiile pentru musicalul „Mamma Mia!, potrivit Spynews. Iubitul Flaviei Mihășan, care a participat la Românii au talent, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaule, are 27 de ani și este actor, fotomodel şi dansator profesionist.

Iubitul Flaviei a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a continuat studiile la Cluj-Napoca. După ce a absolvit liceul, s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale.

Foto: Facebook, Cezy Cezara

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter