Paula Chirilă este din nou singură. Relația cu iubitul tinerel s-a încheiat: ”Nu mai ținem legătura”

Publicat pe

După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, Paula Chirilă a ajuns la divorț. A suferit în tăcere și și-a văzut de viața ei, până când a apărut Adrian, un bărbat cu 16 ani mai tânăr decât ea. Relația fostei prezentatoare TV cu iubitul tinerel a ajuns la final.

Poate cum era de așteptat… Paula Chirilă și Adrian s-au despărțit. Sfârșitul relației a fost confirmat chiar de vedetă. Se pare că în viața fostului ei iubit deja există cineva, însă Paula Chirilă nu a vrut să comenteze foarte mult pe baza acestui subiect.

Acum, fosta prezentatoare TV este o femeie singură și se ocupă de creșterea fetiței sale. Paula Chirilă a dat de înțeles că în viața ei ar exista deja alt bărbat, însă nu a vrut să spună mai multe despre acest aspect din viața ei.

Adrian cred că e bine acum, nu mai ţinem legătura. (…) Ca orice relaţie care se termină, relaţia s-a terminat. A durat cât trebuia să dureze. a fost frumos, dar ne vedem de vieţile noatre. S-a întâmplat de ceva vreme, ne-am văzut de vieţile noatreă. El şi-a găsit o fată, habar nu am, eu probabil mi-am găsit pe altcineva”, a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.

Paula Chirilă și Marius Aciu au divorțat după 11 ani de căsnicie

După o căsnicie de aproape 11 ani cu Marius Aciu, vedeta a decis să pună punct mariajului, deși cei doi au împreună o fetiță pe nume Carla.  Paula Chirilă a vorbit despre divorțul de tatăl copilului său. „E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărțit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare. Da, am divorțat. Ne pare rău. Am purtat o discuție firească și am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi. Am ținut cumva ascuns, nu știu cum s-a aflat, bănuiesc că au intuit. Da, sunt o femeie liberă de vreo lună și ceva. Nu sunt genul care să sune oamenii. Mereu am fost destul de discretă. Până la urmă tot se afla. Mă simt foarte confuză, încerc să trec și să mă afund în muncă în perioada asta și încerc să nu mă gândesc la nimic. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitori, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învățat niște lecții foarte importante de viață și dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relație. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creștem echilibrat. Și încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt și sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privința ei. Suntem prinși, să zic așa, a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars.

În anul 2015, prezentatoarea TV și soțul ei au mai fost la un pas să o ia pe drumuri diferite. La vremea respectivă, Paula Chirilă și Marius Aciu au locuit separat, însă până la urmă s-au împăcat. Cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, vedeta și bărbatul lângă care a trăit mai bine de 11 ani și-au spus adio definitiv.

FOTO: Facebook

Paula Chirilă este din nou singură. Relația cu iubitul tinerel s-a încheiat: 'Nu mai ținem legătura'Paula Chirilă este din nou singură. Relația cu iubitul tinerel s-a încheiat: 'Nu mai ținem legătura'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter