„Fă-ți ordine în viață” – Ce vei afla la Atelierele de Idei Unica

Publicat pe

Atelierele de Idei Unica își vor deschide „porțile' joi, 23 mai, în ParkLake, cu o temă de excepție: „Fă-ți ordine în viață'. Trei personalități și specialiști în decluttering vor vorbi în cadrul evenimentului despre ce înseamnă să ai grijă de casă, garderobă și viață. 

Există un moment în viață când decizi să faci câteva schimbări, unele mai mici, unele radicale. Fie că este vorba de garderoba ta, de casa ta sau de lucrurile care te înconjoară, este bine să asculți câteva sfaturi de la specialiști pentru ca totul să iasă exact așa cum îți dorești. De aceea, această nouă ediție a Atelierelor de Idei Unica este dedicată fenomenului de a face și a păstra ordine în tot ceea ce te înconjoară, pe scurt, decluttering-ului.

Cine sunt invitații Atelierelor de Idei Unica

Adela Pârvu – designer de interior

Blogger specializat în design interior, Adela Pârvu are împreună cu arh. Andreea Beșliu și un birou de design și arhitectură. Aceasta vine la Atelierele de Idei Unica din data de 23 mai la Parklake, pentru a vorbi despre importanța amenjăriii unei locuințe frumoase. De asemenea, Adelva va da câteva ponturi care te vor ajuta să-ți înfrumusețezi casa cu ajutorul lucrurilor simple.

Citeşte întreaga ştire: „Fă-ți ordine în viață' – Ce vei afla la Atelierele de Idei Unica

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter