Mario Fresh e supărat pe Alexia Eram. Din ce cauză au apărut discuții între cei doi iubiți

Publicat pe

Mario Fresh se pare că s-a supărat pe Alexia. Au o relație de 3 ani de zile, iar acum au apărut unele discuții, însă nu unele grave. Speră ca pe viitor situația să se remedieze. 

Sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, sunt tineri și neliniștiți și adoră să petreacă timpul împreună. Alexia face facultatea la Londra, iar Mario Fresh se ocupă de muzica sa, în România. Distanța nu le-a afectat relația, dimpotrivă.

Iată că acum au apărut mici discuții. Alexia Eram a făcut școala de șoferi, dar nu e pregătită să dea examenul. Nu a învățat și nu se poate concentra la asta. Mario s-a supărat și e de părere că iubita lui trebuie să se mobilizeze.

„Tot promite. De vreo 7 – 8 luni tot promite că învaţă ca să-şi ia permisul de conducere. Fata asta e foarte conştiincioasă. Avem o relaţie de 3 ani, am prins-o din clasa a X-a. Tot timpul învăţa. Nu aveai cum s-o scoţi din casă, Alexia învăţa. De când a terminat liceul şi e la facultate în Londra, nu mai vrea să înveţe.

Pentru facultate învaţă. Dar nu vrea să se mobilizeze şi să înveţe pentru şcoala de şoferi. Zici că nu ştie să înveţe pentru şcoala de şoferi!… Ea învaţă pentru şcoală, dar pentru permis nu vrea.”, a spus Mario Fresh, într-o emisiune tv.

Ce face Mario Fresh cu banii pe care i-a câștigat la Exatlon

Are 19 ani și deja are multă experiență în viață. A participat la Exatlon, una dintre cele mai grele emisiuni concurs de pe piață, iar timp de două luni și jumătate a reușit să demonstreze tuturor cât de puternic este și ce ambiție de fier are.

Deși mulți și-ar fi imaginat că Mario Fresh conduce o mașină de lux, ei bine, nu este așa. Artistul conduce o mașină modestă cu care se deplasează oriunde are nevoie. Nu are nici casa lui în București, ci stă la un prieten foarte bună. Până acum un an, Mario Fresh locuia în aceeași casă cu Antonia și Alex Velea.

După ce s-a întors de la Exatlon, Mario Fresh are planuri mari cu banii pe care i-a câștigat acolo. Artistul își dorește să-și cumpere o casă a lui, deși era puțin confuz între a-și cumpăra o nouă mașină sau o casă.

Foto: VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter