Flick s-a cuplat cu "rivala" Alexandrei Becali, topmodelul Denisa Hodișan: "Am rămas din primăvară / Cu o mască și cu ea!"

Publicat pe

Flick și-a prezentat noua iubită în stilul caracteristic, printr-o poezie, chiar dacă, la prima vedere, fanii n-au reușit să o admire în toată splendoarea pe „topmodela” care i-a cucerit inima Domnului Rimă pentru că purta mască. Însă, numele ei le sună cunoscut pentru că în toamna anului trecut, Denisa era prezentată lumii mondene drept „rivala” Alexandrei Becali.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

'Mă bucur că timpul zboară,
Să fim liberi iar aș vrea.
Am rămas din primăvară
Cu o mască și cu ea'
, a scris Flick pe Instagram, în stilul caracteristic, imediat după ce a făcut publică fotografia alături de partenera sa. 

Chiar dacă la prima vedere, fanii n-au putut observa cât de frumoasă este iubita lui Flick, pentru că fața îi era acoperită cu o mască, tânăra are peste 100 de fotografii pe contul ei, care o arată în toată splendoarea ei de Miss.

Așadar, cea care l-a cucerit pe domnul Rimă este Denisa Hodișan, originară din Oradea.

Tânăra de 27 de ani a câștigat mai multe premii datorită frumuseții sale, precum Miss Plante 2019, dar și Miss Balkan 2017-2018.

Anul trecut, presa mondenă titra că Denisa Hodișan, fiica şefului Direcţiei Agricole Bihor, Nicolae Hodişan este femeia pentru care Alexandra Becali, una dintre fiicele lui Gigi Becali, a fost părăsită de iubit. Mihnea Grigoriu s-ar fi îndrăgostit până peste urechi de Denisa și a decis să rupă relația cu Alexandra. De altfel, acesta a fost alături de Denisa la competiția pentru titlul de Miss Planet 2019, care a avut loc în Tbilisi, capitala Georgiei.

În toamna anului trecut, Denisa era foarte îndrăgostită de Mihnea Grigoriu pe care îl numea „My half (n.r.: Jumătatea mea)” sau „Soulmate (n.r.: Sufletul meu pereche)” pe rețelele de socializare.

Printre numeroasele titluri aflate în portofoliul orădencei se află: coroana Top Model Internaţional, Miss Balkana 2017, Miss Planet Fotogenie 2017.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter