Leonard Miron, testat pozitiv cu COVID-19! Și Miguel, iubitul lui, a contractat boala: "Au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia"

Publicat pe

Leonard Miron a dezvăluit recent că a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Dacă, din fericire, pentru el, lucrurile au fost mai simple, iubitul lui, Miguel, s-a resimțit…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Leonard Miron și iubitul lui, Miguel, locuiesc într-un orășel din sud-estul Marii Britanii, cu o populație de numai 300 de locuitori, însă cei doi s-au infectat cu COVID-19 la începutl pandemiei, când restricțiile nu erau așa de dure, în timpul unei croaziere în Italia.

S-au infectat pe când erau în vacanță în Italia

Fosta vedetă de televiziune a dezvăluit totul în cadrul unui interviu cu Cristi Brancu, pe canalul său oficial de YouTube. Leonard a povestit că el a fost asimptomatic, în cazul său, coronavirusul manifestându-se ca o simplă răceală, de care a scăpat imediat, dar că Miguel a fost mult mai afectat, având simptome de gripă care au durat câteva zile.

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

„Leonard și Miguel au fost plecați într-o croaziera care a trecut prin Italia exact când se înregistrau primele victime și reglementările nu erau așa de stricte. Când au ajuns acasă, Leo a avut o ușoară răceala, iar Miguel a avut ca o gripa mai serioasă două zile. Și atât. Așadar, au fost asimptomatici', a povestit Cristi Brancu pe canalul său de YouTube.

Primul test a ieșit negativ!

Cei doi au decis să-și facă totuși testarea, având bănuieli că a fost vorba despre COVID-19. Surprinzător este faptul că Leonard Miron a mărturisit că la prima testare rezultatul a ieșit negativ, a bia al doilea test dovedind prezența virusului.

„Leonard Miron a șocat! Într-o declarație exclusivă, el a spus că și-a făcut două teste – cel de COVID și cel imunologic. Primul a ieșit negativ, al doilea pozitiv! Deci a dezvoltat anticorpi pentru COVID, adică a fost infectat', a mai relatat Cristi Brancu.

Leonard Miron, testat pozitiv cu COVID-19! Și Miguel, iubitul lui, a contractat boala: "Au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia"Leonard Miron, testat pozitiv cu COVID-19! Și Miguel, iubitul lui, a contractat boala: "Au fost plecați într-o croazieră care a trecut prin Italia"

Leonard și Miguel sunt împreună de mai bine de 18 ani

Leonard și Miguel sunt un cuplu extrem de sudat de aproape două decenii, partenerul de viață al fostei vedete TVR fiind cel care a făcut primul pas, în în urma unei ediții Eurovision:

El urmăreşte foarte mult Eurovision, dacă îl întrebi, ştie tot. Eu am prezentat concursul. M-a contactat… Brunet, înalt, jumătate englez, jumătate spaniol… Și asta a fost – povestea Leonard Miron, într-un interviu, despre cum i-a adus soarta împreună pe el și pe Miguel.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

Cât despre prima lor întâlnire, Miron a rememorat-o cu umor:

Ne-am dus la pizzerie şi a zis: „Eşti invitatul meu!’, iar eu am spus că nu pot, pentru că trebuie să merg la o emisiune şi am un tricou mai strâns, să nu se vadă burta. Şi acum râdem de chestia aia, că s-a uitat la mine şi, în gând, a zis: „Aoleu, peste ce paraşută cu fiţe am dat!’ Deci eu am distrus relaţia dinainte să înceapă…

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter