Florin Busuioc, interviu EXCLUSIV pentru VIVA!, pe 18 octombrie: "Sănătatea este o treabă relativă!"

Publicat pe

Actorul Florin Busuioc a suferit, marţi seară, un infarct miocardic după un spectacol la Craiova. A fost operat acolo, iar intervenţia fost finalizată cu succes. Acesta este internat acum la un spital din Bucureşti. Iată ce declaraţii a făcut în urmă cu câteva săptămâni, exclusiv pentru VIVA!.

Ne-am întâlnit cu Florin Busuioc în redactia Ringier, pe 18 octombrie Urma să intre în direct pe pagina de Facebook Libertatea. Nu am putut rata ocazia şi l-am întrebat respectuos dacă e de acord să acorde un interviu şi pentru revista VIVA!. Nu ne-a refuzat şi înainte de a-i pune câteva întrebări, ne-a spus că are un program foarte încărcat, bea peste 10 cafele pe zi.

Curiozităţile noastre imediat au apărut. Cum se descurcă cu programul de la Pro TV, dar cu apariţiile la teatru? Cum petrece timpul alături de familie? Cum o să fie vremea? Mai ales, cum stă cu sănătatea? Nu s-a sfiit şi a răspuns imediat. Iată declaraţiile actorului.

„Asta cu sănătatea este o treabă relativă. Sănătatea mea mentală mi se pare mai importantă decât balonarea, sincer. Pe cuvânt! Dacă eu am nevoie să funcţionez aici bine, nu mai contează cum funcţionez în rest. Mie aici mi se pare important să funcţionez cum trebuie. 

Vorba surorii mele, m-a durut o măsea şi am scos-o. (…) Te doare o mână, te doare un picior, asta este. Dacă nu funcţionezi bine aici (n.r. face semn la cap), nici nu mai contează dacă te doare sau nu te doare ceva.”, a spus actorul EXCLUSIV pentru VIVA!. Urmăriţi întregul interviu VIDEO.

 

Invitat în redacția Ringier, pe data de 18 octombrie, Florin Busuioc s-a dovedit a fi un om extrem de prietenos și dornic de câteva momente de relaxare. În momentul în care a auzit-o pe una dintre colegele noastre că-și dorește să iasă într-o pauză scurtă de cafea, el a exclamat: „Bună idee!” Zis și făcut. A ieșit în fața redacției cu două dintre colegele de la VIVA!, ca să savureze o cafea. Avusese emisiunea de la Pro și urma să plece la un spectacol la Craiova, pentru ca, la finalul zilei, să se întoarcă pentru a prezenta Meteo.

Busu fumează mult, după cum însuși a recunoscut și asta nu-i face bine. Ne-a povestit cum reușise să renunțe la acest viciu ‘nu pentru mult timp’ și cum s-a reapucat. S-a întâmplat fără să își dea seama, într-o seară, înainte de 1 Decembrie când i s-a cerut să scrie într-un timp foarte scurt imnul din acel an al Pro TV. Era pe muzică lui Moga – piesa ‘Tot mai sus’ – și nu avea inspirație. Eram complet blocat și, fără să îmi dau seama, am luat o țigară din pachetul neveste-mii. Nu știu când am fumat-o. Mi-am dat seama abia la a treia. Din clipă aia, textul a început să curgă și, în câteva ore, imnul era gata’, ne-a povestit amuzat Busu.

Mesajele de susținere ale vedetelor pentru Florin Busuioc

Vestea că Florin Busuioc are grave probleme de sănătate a venit ca un șoc pentru toată lumea. Colegii din breaslă i-au transmis mesaje de susținere lui Busu, după ce acesta a făcut infarct și a fost resuscitat de trei ori.

Foto: Captură video

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter