Șase vedete brunete cărora le-ar sta neașteptat de bine blonde. Avem dovada!

Publicat pe
Șase vedete brunete cărora le-ar sta neașteptat de bine blonde. Avem dovada!Șase vedete brunete cărora le-ar sta neașteptat de bine blonde. Avem dovada!

Aceste vedete nu ar renunța nici în ruptul capului la culoarea închisă a părului, însă s-au jucat cu extensiile de păr pentru a vedea cum le-ar sta blonde. S-au întors imediat la brunet, dar noi am ținut minte micul lor experiment și-l redăm în această galerie foto, care dovedește că 'blondes have more fun'!

Așa cum sunt vedete pe care nu ni le putem închipui altfel decât blonde, așa sunt vedete care au fost dintotdeauna brunete și pare că nimic nu le va face să aleagă altfel vreodată. Chiar dacă unele dintre ele au mai cochetat poate cu nuanțe deschise, cum este cazul Antoniei, care acum vreo trei ani a cochetat cu suvițele blonde.

Specialiștii în hairstyle sunt de părere că 'there is a blonde for everyone', așa cum dovedește această galerie foto în care vedete despre care nu ai zice că ar arăta bine blonde contrazic din plin percepția.

Foto: Instagram

Citește și:

Meghan Markle vrea să nască sub hipnoză. În ce constă metoda

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter