Meghan Markle vrea să nască sub hipnoză. În ce constă metoda

Publicat pe de Oana Pantazi

Ducesa de Sussex a spus nu o dată că își dorește să nască în mod natural, așadar este foarte posibil să apeleze la o tehnică ce va ușura întrebul proces, cunoscută sub numele de hypnobirthing. Pe scurt, Meghan Markle vrea să nască sub hipoză.

 

Meghan Markle își dorește să nască sub hipnoză.

Meghan Markle își dorește să nască sub hipnoză.

Ducesa de Sussex își dorește să nască natural, fără să apeleze la medicație, dar acest lucru poate fi, uneori, destul de dificil. Tocmai de aceea, susține publicația Radar Online, Meghan Markle vrea să nască sub hipnoză, metodă la care apelează multe femei, metodă cunoscută și sub denumirea de hypnobirthing.

Cum funcționează metoda

Denumită în mod obișnuit o tehnică minte-trup, nașterea sub hipnoză îi cere viitoarei mame să intre singură într-o stare de relaxare profundă. Aici intervine un contrast puternic între nașterea într-un spital obișnuit, unde de obicei, nașterea este indusă și unde se folosesc medicamente sau injecții la cerere. Multe celebrități au apelat la această metodă, inclusiv Jessica Alba și Tiffani Thiessen.

Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni părinți la primăvară.

Una dintre pacientele care au apelat la această tehnică, Anna Wall, a documentat întregul proces – nașterea sub hipnoză nu a presupus niciun fel de medicație, dar nici țipete, iar viitoarea mămică nu a trebuit să împingă. Totul a durat 10 ore. Puteam să aud tot și să reacționez atunci când aveam nevoie de ceva, dar eram atât de relaxată, încât îmi amintesc că am adormit între contracții. Am continuat să respir adânc și în momentul acela mi-am simțit corpul împingându-mi copilul în jos. Apoi, literalmente a alunecat afară…'

Meghan este nerăbdătoare să devină mamă.

Meghan este nerăbdătoare să devină mamă.

Totul e să-ți stăpânești frica

De fapt, secretul din spatele acestei metode ține de modul natural în care reacționează corpul în anumite situații. Teama de naștere declanșează mecanismul luptă sau fugi, pe care îl avem toți. Totuși, este posibil să-ți stăpânești aceste frici și să-ți pui hormonii și endorfinele să lucreze în beneficiul tău.  Chiar dacă tehnica este una relativ nouă, faptul că Meghan Markle vrea să nască sub hipnoză va schimba oarecum lucrurile, dat fiind că Ducesa de Sussex este un trendsetter în orice domeniu. Dacă ea o va face, această metodă va cunoaște în scurt timp o popularitate fără precedent. Și n-ar fi rău deloc, deoarece orice viitoare mamă visează la o naștere fără dureri.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter