Florin Călinescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Și-a propus să unească București cu Ilfov

Publicat pe

Florin Călinescu se alătură celebrităților care intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Omul de televiziune este susținut la Primăria Capitalei de către Partidul Verde, care a înregistrat candidatura vedetei TV la Biroul Electoral Central marți, în ultima zi când se mai puteau face înscrieri.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Am reușit! Florin Călinescu intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Avem un proiect unic, pe care niciun alt partid nu și-l va asuma: București-Ilfov o singură comunitate, o administrație suplă, modernă, un nivel de viață urbană ridicat așa cum merita cea mai puternică comunitate din Estul Europei. Avem nevoie de proiecte GREEN și SMART! Împreună construim Metropola Verde București-Ilfov!', a scris, pe Facebook, Vlad Soare, prim-vicepreședintele partidului.

Florin Călinescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Și-a propus să unească București cu IlfovFlorin Călinescu şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Și-a propus să unească București cu Ilfov

Târziu în noapte am depus candidatura pentru președintele nostru Florin Călinescu, care de astăzi intră în cursa electorală pentru a câștiga Primăria Capitalei. Din păcate, Florin nu poate fi alături de noi, o problemă de familie l-a reținut, ar fi dorit astăzi să fie aici, dar fiți fără griji, el o să iasă în stradă, alături de această minunată echipă de consilieri să construim împreună metropola verde București-Ilfov', spune Vlad Soare, potrivit Digi24.

Din showbiz direct în politică! Vedete care candidează la primărie sau consilii locale: „Putem reda zâmbetul cetăţenilor”

De asemenea, tot în ultima zi şi-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei şi Călin Popescu Tăriceanu. Printre cei care şi-au depus până acum candidatura la Primăria Municipiului Bucureşti se numără Gabriela Firea (PSD), Traian Băsescu (PMP), Nicuşor Dan – candidatul unic al Dreptei (susţinut de PNL şi Alianţa USR-PLUS), Ioan Sîrbu – Pro România, Ilan Laufer de la Platforma Social Liberală (PSL) şi Viorel Cataramă, liderul Partidului Dreapta Liberală.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter