Din showbiz direct în politică! Vedete care candidează la primărie sau consilii locale: "Putem reda zâmbetul cetăţenilor"

Publicat pe

Alegerile locale se apropie cu pași repezi, astfel că vedetele care aspiră la un loc pe scaunul de primar sau în consilii locale s-au mobilizat pentru a-și câștiga un loc în politică!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Unul dintre candidații surpriză propus de Partidul României Europene în funcţia de primvicepreşedinte al seniorilor din Bucureşti, la Primăria Capitalei este nimeni altul decât Dan Urlăţeanu, cunoscut mai degrabă ca Al Bano de România

Totodată, el intenționează să rămână mai departe şi preşedintele Asociaţiei Clubul Internaţional al Pensionarilor: „Vreau să sprijin pensionarii, să nu mai ajungă la azil, să construim nişte locuri frumoase, pentru cei care nu mai au pe nimeni sau sunt aruncaţi de familii pe străzi, dar şi o cantină, unde cei cu pensii foarte mici să poată avea gratuit o masa caldă, a spus el pentru Click!

Citește și: Karmen e pregătită să fie mamă pentru a doua oară. Artista își dorește și un băiețel:'Așteptăm…'

Magda Catone candidează pentru funcția de consilier la Primăria Sectorului 2

De departe cea mai mare surpriză vine din partea actriței Magda Catone, care după o viață petrecută pe scena teatrului românânesc s-a hotărât să facă o schimbare radicală în carieră. Vedeta în vârsta de 61 de ani urmează să candideze la Primăria Sectorului 2 al Capitalei pentru funcţia de consilier, din partea PNL: „Sunt convinsă că în această formulă putem schimba lucruri, putem reclădi sectorul 2 şi putem reda zâmbetul cetăţenilor, a precizat Magda Catone.

Citește și: Alin Oprea, afectat de divorț după 22 de ani de căsnicie?Cum a fost surprins artistul pe străzile din Capitală, după ce a fost la notar

Elena Lasconi a plecat de la Pro TV pentru a candida la Primăria din Câmpulung

După 25 de ani, Elena Lasconi a renunțat la Pro TV și tot ceea ce a însemnat experiența de jurnalist pentru a intra în politică. Vedeta se luptă pentru un loc de primar la Câmpulung.

Sunt emoționată și hotărâtă să fac această shimbare pentru oameni, pentru locul pe care îl iubesc: Câmpulung Muscel. Simt că e cea mai curajoasă decizie din viața mea dar și cea mai grea. Iar Câmpulung va fi cel mai tare oraș din România. Eu iubesc Câmpulungul, renunţ la cariera mea pentru a aduce municipiul în secolul XXI şi a schimba viaţa oamenilor în bine. Refuz să mai fac parte din categoria oamenilor care se plâng de cine ne conduce. Vreau şi pot sa fac ceva cu adevărat important şi tocmai de aceea am nevoie de o echipă bună. Dacă voiam sa «bifez» o carieră politică era simplu să iau in calcul europarlamentarele sau alegerile parlamentare. Eu am ales Câmpulung, un oraş fără miză, pentru că iubesc oamenii de aici, tradiţia, istoria„, și-a motivat Elena Lasconi decizia.

Citește și: La scurt timp după împăcarea cu Jador, Ella de la Puterea Dragostei i-a dat o altă lovitură.E vorba despre Iancu Sterp!

Claudiu Bleonț candidează la Primăria din Beliș

De la actorie la primărie pare să fie doar un pas și în cazul lui Claudiu Bleonț, care a decis să se retragă de pe scenă, pentru a deveni primarul comunei Beliș din Cluj, locul unde actorul s-a mutat și pe care îl iubește! În ciuda talentului său, a decis să renunțe la actorie și să se retragă în Munții Apuseni, locul pe care l-a iubit întotdeauna, grație tatălui său.

‘La primăria din Beliș, Munții Apuseni. Nu că plec din Craiova, m-am mutat. Am buletin de Beliș. Nu am dreptul să vorbesc în dreptul nimănui și să judec faptului nimănui. Decizia mea s-a născut din inimă. De ce? Iubesc Apusenii dinainte de a mă naște, datorită tatei. S-a născut acolo, avea un cult pentru Apuseni. M-a plimbat de la 5 ani. Am vizitat Belișul de când era jos, înainte să vină lacul de acumulare. Am descoperit că mi-e dor definitiv de natură. Actoria mea face un pas dintr-o scenă a teatrului din București sau Craiova, spre o scenă mai mare, în care dialogul e direct cu cerul și cu Dumnezeu’, a declarat Claudiu Bleonț la o emisiune tv.

S-a mutat din 15 martie și a dezvăluit că intenționează să candideze la primărie. Până la acest moment nu s-a decis dacă va candida independent sau dacă va solicita susținere politică, doar a lămurit că nu va face acest demers din considerente politice, ci umane: „Demersul meu nu este în primul rând politic, ci uman. Vreau să-mi fac curat în curte, o curte de 206 kilometri pătrați, aia e casa mea. Pentru mine, ca actor, care trăiesc pentru oameni și datorită unor oameni, autori, sunt pe scenă pentru oameni’, a adăugat actorul.

Citește și: Andreea Bălan e îndrăgostită până peste cap de Tiberiu Argint.Cum a fost surprinsă artista alături de noul iubit pe străzile din București

Tudy candidează la Primăria Sectorului 6

Un alt candidat-surpriză, care intenționează sa-și asigure un loc la primăria Sectorului 6 este și fostul iubit al Oanei Zăvoranu – Tudor Tim Ionescu, cunoscut mai degrabă dreptu Tudy. „Sunt un tânăr antreprenor crescut de bunicii săi în spiritul respectului faţă de comunitate şi iubire a ţării, şi nu mă sfiesc să spun asta, chiar dacă pentru mulţi va suna desuet. Am fost crescut să respect şi să protejez natura şi viaţa, de aceea sunt şi activist pentru protecţia mediului, pentru protecţia şi bunăstarea animalelor. Merităm un Sector 6 dezvoltat, curat, sigur şi sănătos!, susține candidatul din partea ALDE, potrivit adevarul.ro.

Citește și: Mădălina Ghenea rupe tăcerea după 3 ani! Adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Matei Stratan, tatăl fiicei sale:„Ne-am gândit la căsătorie, însă…'

Tatăl Loredanei Groza debutează în politică la 83 de ani

Tatăl Loredanei Groza dorește să-și croiască drum în politică și intenșonează să candideze pentru un post de consilier la Onești, orașul natal. „Pentru că iubesc Oneştiul, am hotărât să trec la un alt nivel, drept pentru care m-am alăturat lui Laurenţiu Neghină (n.r. candidat din partea Partidului Mişcarea Populară) pentru a pune umărul la dezvoltarea Oneştiului. Experienţa mea va fi de bun augur în luarea unor decizii corecte, în cadrul Consiliului Local Oneşti!, a transmis Vasile Groza pe rețelele de socializare

Liviu Gherman de la Insula Iubirii candidează la primăria comunei Sânandrei

Un alt personaj cunoscut în showbiz este și Liviu Gherman, care s-a făcut remarcat la Insula Iubirii, în urmă cu 3 ani. Fostul concurent vrea să candideze la funcţia de primar al comunei Sânandrei, judeţul Timiş:

Citește și: Detalii dureroase din trecutul lui Donald Trump au ieșit la iveală odată cu moartea fratelui său.Ce dramă ascunde președintele Americii

„S-a format la şcoala gimnazială Sânandrei, după care a urmat liceul Auto la Timisoara, iar apoi stagiul militar la pompieri. La vârsta de 25 de ani şi-a deschis prima firmă destinată reparaţiilor de pantofi. Liviu Gherman are un mare potenţial prin viitoarele proiecte propuse şi prin experienţa antreprenorială dobândită în ultimii 25 de ani, se arată pe rețelele de socializare.

Din showbiz direct în politică! Vedete care candidează la primărie sau consilii locale: "Putem reda zâmbetul cetăţenilor"Din showbiz direct în politică! Vedete care candidează la primărie sau consilii locale: "Putem reda zâmbetul cetăţenilor"
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter