Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc: "E un drog. Mă duceam să îmi mănânc salariul la păcănele"

Publicat pe

Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc. Florin Piersic Jr a fost invitat la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, unde a vorbit despre viața sa. Printre altele, regizorul a mărturisit că a fost dependent de jocurile de noroc. Iată declarațiile făcute de acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc. Florin Piersic Jr, în vârstă de 54 de ani, a fost invitat la emisiunea ’40 de întrebări cu Denise Rifai’, unde a vorbit despre viața sa personală, dar și cea profesională. După ce a mărturisit că relația cu tatăl său, Florin Piersic, a fost întotdeauna una delicată, acesta a mai făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Actorul a mărturisit că a fost dependent de jocurile de noroc.

Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc: "E un drog. Mă duceam să îmi mănânc salariul la păcănele"Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc: "E un drog. Mă duceam să îmi mănânc salariul la păcănele"

Citește și: Florin Piersic Jr, adevărul despre ruptura dintre el și tatăl lui: „Nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”

Citește și: Cine este iubita lui Florin Piersic Jr.și cu ce se ocupă. Sunt împreună de 9 ani!

Citește și:Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite, după eliminare. Ce rol are acum în emisiune:„Am vrut provocarea asta’

Citește și:Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up:'Am făcut un an de…'

Florin Piersic Jr a fost dependent de jocurile de noroc

În emisiunea de la Kanal D, Florin Piersic Jr a răspuns celor 40 de întrebări adresate de moderatoarea emisiunii, Denise Rifai. Printre altele, regizorul a mărturisit că a fost dependent de păcănele, în trecut.

„Nu mai țin minte exact, dar știu că în alea șase luni nu am avut ocupație, nu am avut altă preocupare, nu am fost absorbit de un proiect. (…) În alea șase luni de care vorbim, era un club, o bombă undeva foarte aproape de casa unde locuiam, nu aveam mașină, nu aveam la ce să mă uit la televizor, nu aveam Netflix., nu aveam nimic de genul asta și mă duceam să joc biliard în clubul ăla și să îmi mănânc salariul la păcănele.

Și erai niște oameni acolo foarte speciali așa, parcă dintr-un film latino și unul care stătea pe scaun pe spate, scuipa pe ecranul ăla dacă nu îi veneau patru ași, și a fost cumva o școală, era o dependență de un anumit aparat, de un anumit… D-aia spun că e un drog, te obișnuiești cu suita aia, doar cu prostia aia. Și nu mai știu cum am scăpat, nu am mai avut bani sau pur și simplu a apărut ceva care… Oricum, înțelegeam că sunt pe un drum greșit', a declarat el.

„Țigările normale încă sunt un drog”

De asemenea, Florin Piersic Jr a mai pomenit și de dependeța sa de țigări, la care se pare că nu poate renunța.

„Și asta cu fumatul e o greșeală. Eu n-am fost bețiv sau drogat, eu n-am fumat o țigară de marijuana niciodată, cu toate că multă lume nu crede așa ceva. Nu m-a tentat, dar țigările normale încă sunt un drog și trebuie să scap de chestia asta', a mai spus Florin Piersic Jr.

sursp foto- Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter