Florin Piersic Jr, adevărul despre ruptura dintre el și tatăl lui: "Nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu"

Publicat pe

Florin Piersic Jr, adevărul despre ruptura dintre el și tatăl lui. Florin Piersic Jr. a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, îndrăgitul actor Florin Piersic. Cei doi nu ar fi avut niciodată o relație stabilă, iar fiul actorului a dezvăluit că ruptura dintre cei doi s-a produs în urmă cu mult timp. Mai mult, Florin Piersic Jr. a mărturisit că nu va putea fi apropiat de părintele lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic Jr, adevărul despre ruptura dintre el și tatăl lui. Florin Piersic Jr. a fost invitat în emisiunea '40 de întrebări cu Denise Rifai', unde a vorbit despre viața sa personală, dar și cea profesională. Actorul a afirmat că nu a avut o relație apropiată cu tatăl său, maestrul Florin Piersic. Florin Piersic Jr. a moștenit talentul părintelui său și a devenit un actor desăvârșit, dar cu toate astea, între cei doi s-a produs o ruptură.

Florin Piersic Jr, adevărul despre ruptura dintre el și tatăl lui: "Nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu"Florin Piersic Jr, adevărul despre ruptura dintre el și tatăl lui: "Nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu"

Relația lui Florin Piersic Jr. cu tatăl său a fost întotdeauna una delicată. Între cei doi au existat mereu divergențe, iar multă lume se întreabă de ce nu există o legătura apropiată între cei doi. Recent, fiul actorului a explicat care este, de fapt, motivul rupturii dintre el și Florin Piersic.

Citește și: Cine este iubita lui Florin Piersic Jr.și cu ce se ocupă. Sunt împreună de 9 ani!

Citește și:Cum arăta mama lui Florin Piersic Jr.în tinerețe. Tatiana Iekel era de o frumusețe rară

Citește și:Oana Roman, după ce nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe:”Nu pot comenta deciziile altora”

Citește și:Cabral ia o pauză de la televiziune. Care este motivul:”Am obosit. Muncesc de la 17 ani neîntrerupt”

Florin Piersic Jr, adevărul despre ruptura dintre el și tatăl lui

Florin Piersic Jr. este fiul cel mare al marelui actor Florin Piersic. De-a lungul timpului, relația celor doi a fost un subiect delicat, deoarece între ei au existat numeroase divergențe de-a lungul anilor. Invitat în emisiunea moderată de Denise Rifai, de la Kanal D, Florin Piersic Jr. a vorbit despre ruptura dintre el și tatăl său. Florin Piersic Jr. este scenarist, regizpr, producător de film, scriitor și actor. Fiul maestrului traduce texte și pe pune în scenă, iar aceste lucruri i-au adus numeroase premii. În 2005, Florin Piersic a comentat filmul „Fix Alert', în care a jucat împreună cu fiul său, iar marele actor a declarat că nu a înțeles ce vrea să transmită pelicula, iar acest lucru l-a rănit pe fiul său.

Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu', a dezvăluit Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr.: „Acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul”

În urmă cu 17 ani, Florin Piersic declara că el nu a înțeles nimic din povestea filmului „Fix Alert', construită chiar de fiul său. Florin Piersic Jr. declara la vremea respectivă că regretă faptul că l-a chemat pe marele actor la conferința de presă. Mai mult, regizorul mărturisește că nu înțelege cum tatăl lui a putut să îl critice atât de dur.

„Da, da pentru că asta se întâmpla în 2004, totuși gestul nu pot să-l înțeleg pentru că există comparații. În 2004 nu aveam copii, acum am copii și îmi e foarte greu să înțeleg cum poți să îți lovești copilul. E greu de înțeles și aici intervine competiția de care vorbeam.E adevărat că filmul Fix Alert nu este un produs perfect. E perfectibil și așa va rămâne. Nu mă așteptam ca el să fie în zona lui de interes. M-a șocat gestul, numai că l-am iertat. L-am iertat și eu rămân cu lucrurile bune.„, a mai spus Florin Piersic Jr.

Florin Piersic Jr., despre mesajele primite de la tatăl său

Florin Piersic Jr, a mărturisit că are câteva mesaje de tatăl său, pe care a promis că le va asculta când va ajunge la o vârstă înaintată. Actorul susține că Florin Piersic îi transmitea mesaje audio care erau făcute doar pentru el.

„Faptul că noi doi nu putem comunica e un lucru cu care eu m-am obișnuit și rămân cu niște mesaje pe care le am pe casete audio de la 22 – 23 de ani. Aveam un robot telefonic și el vorbea cât voia. El fiind un vorbitor îmi vorbea și îmi spunea vrute și nevrute. Am mesajele acelea și am promis că le voi mai asculta când voi avea 80 de ani. Alea sunt niște momente mișto pentru că atunci el avea putere de idol. În toate mesajele alea se juca. Vorbea tâmpenii, erau multe comentarii de ale lui și erau făcute haios doar pentru mine. Nu asculta prea mult ce aveam de spus, dar știa că eu ascult și îl bucura lucrul acesta așa că îmi lăsa niște mesaje. În ziua de azi comunicarea nu mai există', a mai spus actorul.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter