Florin Vasilică, adevărul despre averea tatălui său. Unde a ajuns moștenirea lui Liviu Vasilică: "După ce a murit, eu am intrat în datorii"

Publicat pe

Liviu Vasilică a fost unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de muzică populară de la noi. Din păcate însă, după moartea lui a pornit un adevărat război în familie, cauzat de lupta pentru averea rămasă în urmă. Florin Vasilică, fiul cântărețului, a dezvăluit acum unde ar fi ajuns, de fapt, moștenirea lăsată de acesta. Susține că a rămas al nimănui, dar și că a ajuns să se certe chiar cu propria lui mamă din această cauză, cea care a preferat să împartă din bani cu sora lui Florin.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În data de 19 octombrie 2004, se stingea din viață Liviu Vasilică, unul dintre cei mai mari artiști de muzică populară din istoria țării noastre. Astăzi, fiul său duce mai departe munca tatălui său și continuă să îi încânte pe cei care l-au iubit pe acesta. Florin Vasilică este acum solist al Grupului Teleormanul, dar poartă și o durere mare în suflet.

Florin Vasilică, adevărul despre averea tatălui său. Unde a ajuns moștenirea lui Liviu Vasilică: "După ce a murit, eu am intrat în datorii"Florin Vasilică, adevărul despre averea tatălui său. Unde a ajuns moștenirea lui Liviu Vasilică: "După ce a murit, eu am intrat în datorii"

Florin Vasilică, adevărul despre averea tatălui său

Fiul lui Liviu Vasilică este foarte supărat pe mama lui, pentru că femeia ar fi împărțit moștenirea lăsată în urmă de artist doar cu fiica ei. Florin ar fi rămas al nimănui, ba chiar nu ar mai avea în casă nici măcar un obiect care să îi amintească de regretatul cântăreț de muzică populară.

„În momentul în care conștientizezi că după ce a murit taică-tu, practic tu fără el ești al nimănui. Aveam 21 de ani, cu un an mai mult decât are copilul meu. În aceste condiții e normal că te afectează și suferi. Eu aveam familie doar pentru că o ținea tata. Poate asta m-a motivat și mai mult să trag.

Aveam soția și copilul care m-au susținut foarte mult în perioada aceea critică, când ne-am trezit fără nimic, pentru că tata era toată baza noastră. Atunci m-am motivat eu ca și bărbat și am sărit imediat în câmpul muncii fără niciun fel de problemă, pentru că oricum eram învățat pe lângă tata”, a declarat Florin Vasilică, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citește și: Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Liviu Vasilică, după cearta dintre Florin Vasilică și mama sa: „Nu mă ascund”

Citește și: Mama lui Daniel Onoriu susține că pilotul s-a autodenunțat, după ce a încălcat ordinul de protecție: „A sunat la Poliție'

Citește și: Florin Vasilică, gest emoționant la 18 ani de la moartea lui tatălui său, Liviu Vasilică: „Îi duc muzica în Arabia Saudită”

Citește și: Nicole Cherry și fiica ei au probleme de sănătate: 'Nu știu ce să mai fac'

Ce se întâmplă cu frații lui vitregi

În mod surprinzător, deși este doar frate de tată cu cei doi copii din prima căsnicie a lui Liviu Vasilică, Florin susține că nu are probleme cu aceștia, ci chiar cu sora lui bună. Marele artist de muzică populară parcă a presimțit ceva cu doi ani înainte să moară și i-a cerut fiului său să preia el proiectul lui de suflet, Grupul Teleormanul

„Cu doi ani înainte să se stingă tata, am purtat o discuție legată de ceea ce trebuie să se întâmple după ce el nu va mai fi. El a pornit discuția, eram doar noi doi, între patru ochi acasă. Nimic nu prevestea că într-un timp atât de scurt avea să se întâmple ceva cu el. Atunci m-a pus să-i promit că voi duce mai departe grupul.

Este puțin delicată povestea. Cu cei doi frați din prima căsătoria a tatălui, cu care sunt frate doar de tată, cu Dana și cu Valentin, nu am avut. Multe probleme au fost strict în familia mea. Și-au dorit să acapareze tot, le-am lăsat tot.

Totul este la mama și sora mea. Material, eu nu am nimic în momentul ăsta. N-am un obiect în casă de care să spun că-l am de la părinții mei. Am stat prin chirii, m-am chinuit. După ce a murit tata, eu am intrat în datorii”, a mai dezvăluit Florin Vasilică, pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter