Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Liviu Vasilică, după cearta dintre Florin Vasilică și mama sa: "Nu mă ascund"

Publicat pe

Florin Vasilică și mama sa sunt implicați într-un scandal de proporții. De curând, interpretul de muzică populară chiar a făcut o serie de declarații șocante la adresa celei care i-a dat viață. În cadrul unui interviu, artistul a vorbit deschis de la ce a pornit întreaga discuție și ce își dorește, de fapt, de la familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu doar câteva zile, Florin Vasilică a avut o reacție total neașteptată. Mai exact, a jignit-o foarte tare pe mama sa, așa cum niciun copil nu ar trebui să o facă. Totuși, se pare că la mijloc ar fi vorba de o ceartă mai veche.

Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Liviu Vasilică, după cearta dintre Florin Vasilică și mama sa: "Nu mă ascund"Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Liviu Vasilică, după cearta dintre Florin Vasilică și mama sa: "Nu mă ascund"

În cadrul unui interviu, interpretul de muzică populară a spus de la ce a pornit întreg scandalul, dar și ce își dorește de la cea care i-a dat viață.

Citește și: Dorința lui Florin Vasilică, la 17 ani de când a murit tatălui său, Liviu Vasilică: „Țin foarte mult la…”

Citește și: Florin Vasilică, scandal cumplit cu mama lui. A jignit-o cum n-ar trebui s-o facă niciun copil: „Nu există mamă ca tine!”

Citește și: Sunt împreună de 14 ani. Cum și-a cucerit Cabral soția și cum a trecut testul în fața părinților ei: „A știut colega de rate ce să aleagă'/ EXCLUSIV

Citește și: Andrei Ștefănescu s-a împăcat cu Antonia, la un an de la divorț.Fostul ei iubit a confirmat totul

Ce se întâmplă cu moștenirea lăsată de Liviu Vasilică, după cearta dintre Florin Vasilică și mama sa

Florin Vasilică spunea, în urmă cu doar câteva zile, că a fost extrem de deranjat de faptul că mama sa i-a cerut cheia de la locuința lui. Ulterior, artistul a jignit-o foarte tare pe cea care i-a dat viață.

Deci, nesimțita de maică-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am … Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!', a fost mesajul postat de Florin Vasilică, în urmă cu câteva zile.

Ei bine, interpretul de muzică populară a decis să spună acum adevărul despre ceea ce se întâmplă între el și mama sa. Mai exact, Florin susține că are niște traume pe care nu i le poate șterge nimeni. Nu concepe ideea să îi fie cerută cheia de la locuința sa, mai ales că el nu o are pe cea de la casa părinților săi.

'Sunt niște lucruri din trecut care și-au lăsat o amprentă foarte puternică asupra sufletului meu. Am încercat să le depășesc, dar traumele respective nu le poate șterge nimeni și nimic. Sunt om, am trăirile și răbufnirile mele, așa cum are dreptul toată lumea. M-am simțit lovit în momentul în care s-a pus problema cheii casei mele, eu nu am cheia de la casa părinților mei. Eu am stat foarte mulți ani în chirie, ne-am chinuit foarte mult', a spus Florin Vasilică.

Însă, spre surprinderea tuturor, artistul a mai adăugat faptul că sentimentele față de mama sa nu cele din mesajul transmis pe pagina sa de socializare. Recunoaște, însă, că a avut un moment de răbufnire, la fel ca toți oamenii.

'Nu știu să le spun, nu știu cauza (n.r. care sunt problemele cu mama lui). Eu am avut acea postare, care nu-mi aparține în totalitate, e vorba de persoana care se ocupa de pagina mea de artist. Dar eu îmi asum acea postare, să arunce lumea cu noroi. Nu are de ce să-mi pară rău, nu am de ce să îmi cer scuze.

Mama știe care sunt sentimentele mele față de ea. Nu, în niciun caz (n.r. sentimentele față de mama sa nu sunt cele din mesajul de pe Facebook). Nu mergem atât de departe. Sunt un om ca toți oamenii și poți avea un moment de răbufnire, nu am avut multe reacții acide la acel mesaj. Toate lucrurile sunt aranjate', a mai adăugat artistul.

Cum se împarte averea familiei

Totodată, se pare că averea lăsată de Liviu Vasilică, tatăl cântărețului, se împarte la trei. La momentul actual, se mai încasează niște sume de urma regretatului artist, mai spune Florin Vasilică.

'Totul se împarte la trei (n.r. averea tatălui său). Nu mă ascund cu nimic. Numele lui Liviu Vasilică i-a aparținut mamei mele timp de 10 ani, ulterior nu a mai vrut să plătească acea taxă. Eu am făcut propunerea de a îmi da mie marca, dar eu acum îmi câștig existenta pe numele și munca mea.

Muzica pe care am promovat-o nu am vândut-o niciodată, am oferit-o gratuit publicului. În urma tatălui meu se mai încasează niște sume modice, iar prin prisma mea, ca eu mai cântec melodii lui, se mai câștigă puțin', a concluzionat interpretul de muzică populară.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter