Florin Vasilică, scandal cumplit cu mama lui. A jignit-o cum n-ar trebui s-o facă niciun copil: "Nu există mamă ca tine!"

Publicat pe

Florin Vasilică a avut o ieșire nervoasă la adresa mamei sale pe rețelele de socializare. Fiul regretatului Liviu Vasilică a postat un mesaj extrem de dur la adresa mamei sale, pe care ulterior l-a șters. Florin Vasilică a vorbit extrem de urât despre mama lui, scandalul dintre ei fiind unul mai vechi, legat de bani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cei care îl urmăresc pe fiul lui Liviu Vasilică în mediul online au rămas muți când au văzut mesajul pe care artistul l-a postat pe contul personal de Facebook, la adresa mamei sale. Chiar dacă artistul a șters, ceva mai târziu, mesajul, acesta a putut fi văzut de mulți dintre fanii săi.

Florin Vasilică a jignit-o în nenumărate rânduri pe mama lui, revoltat de faptul că femeia i-ar fi cerut cheia de la casa în care locuiește, deși el nu ar fi avut acces la cheile de la casa părinteasca:

„Deci, nesimțita de maică-mea îmi zice că nu are cheie de la casa mea, casa mea muncită și cumpărată de mine. Păi eu nu am cheie de la casa părinților mei, că a avut ea grijă să nu am… Idioato, nu există pe lumea asta mamă ca tine! Jegoaso!”, a fost mesajul pe care l-a scris Florin Vasilică, pe Facebook.

Citește și: Fiul cel mare al lui Leonard Doroftei a ajuns milionar în Canada: „În loc să cheltui banii prostesc, îi strâng și îi investesc'

Citește și: Julia Chelaru a rupt tăcerea la 4 ani de la divorțul de Bogdan Jianu:„Am plâns ca doi copii

Citește și: Reghe, atacat și de Rebecca, fiica Anamariei Prodan: „Ridiculizezi munca familiei tale, demnitatea, numele bun”

Ce a declanșat scandalul dintre Florin Vasilică și mama lui

În urmă cu mai mulți ani, Florin Vasilică dezvăluia că certurile dintre el și mama lui au pornit de la faptul că femeia refuza să îi cedeze ultimele piese pe care tatăl lui nu a mai apucat să le finalizeze, înainte să moară.

„Eu nu-mi doresc bani din drepturile de autor. Totul a pornit de la 12 piese pe care tatăl meu nu a reușit să le finalizeze. Eu i-am cerut mamei mele să-mi cedeze acele piese, ea mi-a promis că da. Eu i-am jurat tatălui meu că nu o să-l dau uitării.

Eu nu-mi doresc bani de pe urma lui Liviu Vasilică, eu vreau să-i duc muzica mai departe. Mama mea a înregistrat numele tatălui mei la OSIM și l-a pus într-un sertar. Eu vreau să fac un festival care să se numească „Liviu Vasilică', dar nu pot fără acordul ei.

Eu am încercat de fiecare dată să las de la mine și nu vreau să o dau în judecată. Eu m-am apucat de cântat pentru a rămâne muzica lui Liviu Vasilică, eu de meserie sunt informatician, e o meserie bănoasă. Mama mea nu era de acord cu soția mea, dar și cu alte fete cu care am fost înainte”, declara Florin Vasilică în 2013, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Au trecut 17 ani de la moartea lui Liviu Vasilică

Liviu Vasilică a plecat dintre noi în urmă cu 17 ani, pe data de 19 octombrie 2004, în urma unei boli grave de care suferea. Ciroza a fost boala care i-a măcinat organismul și i-a curmat viața atât de devreme.

Vestea morții artistului, la doar 54 de ani, a picat ca un trăsnet pentru lumea muzicii populare.

Liviu Vasilică și-a dedicat întreaga viață muzicii populare și a reușit să își construiască un nume răsunător în această industrie. Cu toate acestea, Liviu Vasilică nu și-a dorit mereu să facă muzică, ba chiar a urmat facultatea de medicină, profesia sa de bază fiind cea de medic pediatru.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter