Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eșuate: „Primii 5 ani cu Cătălina Mustață au fost de vis. Dar ultimii 10..."

Publicat pe

Florin Zamfirescu a vorbit despre cele trei căsnicii eșuate pe care le-a avut cu cele trei soții, Rodica, Valeria Sitaru și Cătălina Mustață. Despre cea din urmă, actorul în vârstă de 73 de ani nu a avut tocmai cuvinte de laudă. Artistul susține că actrița ar fi „luat-o în jos' după 40 de ani și că ar fi „răbdat' mult cu ea până ce au ajuns la despărțire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Florin Zamfirescu a dezvăluit adevărul despre cele trei căsnicii eșuate. Până la 73 de ani, actorul are la activ trei divorțuri. Artistul a mărturisit că a rămas în relații bune cu primele două soții, însă nu poate spune același lucru și despre cea de-a treia, Cătălina Mustață. În prezent, acesta trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de actuala lui parteneră, Daciana Toma, de profesie medic de familie.

Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eșuate: „Primii 5 ani cu Cătălina Mustață au fost de vis. Dar ultimii 10..."Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eșuate: „Primii 5 ani cu Cătălina Mustață au fost de vis. Dar ultimii 10..."

Florin Zamfirescu e unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Se laudă cu o carieră de zeci de ani, care i-a adus numeroase premii. Situația nu a fost însă la fel de roz și pe plan personal pentru el. Actorul a divorțat de trei ori, după trei căsnicii eșuate cu trei femei diferite. Cu puțin timp înainte de ziua lui de naștere, acesta a acceptat să vorbească public despre relațiile pe care le-a avut cu femeile cu care a ajuns în fața altarului.

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Daciana Toma, soția lui Florin Zamfirescu.Sunt căsătoriți de 10 ani

Citește și: Cătălina Mustață a ridicat un gard de 2 metri ca să nu-l mai vadă pe Florin Zamfirescu, după divorț:”E un om ranchiunos”

Citește și: De ce au divorțat Oana Sârbu și Virgil Popescu după 4 ani de căsnicie.Cum se înțeleg cei doi acum 

Citește și: Ștefan Manolache a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri:„Mai fumam niște iarbă, din când în când'

Florin Zamfirescu, despre cele trei căsnicii eșuate

Florin Zamfirescu s-a căsătorit cu prima soție, Rodica, pe vremea când ea era deja însărcinată cu Vlad, primul copil al actorului. Nu a durat însă mult și au divorțat, când avea 25 de ani. Ulterior, maestrul și-a refăcut viața și s-a însurat cu actrița Valeria Sitaru. Aceasta i-a dăruit o fată, pe nume Ștefana Samfira, și au divorțat după 12 ani de mariaj.

Cea de-a treia soție a lui Florin Zamfirescu a fost Cătălina Mustaţă. S-au cunoscut pe vremea când ea era studentă la Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică, iar el îi era profesor. În acea perioadă, actrița nici nu împlinise 24 de ani, iar el avea 42. Au decis să facă pasul cel mare pe 27 iulie 1991, iar în iunie 2012 s-au despărțit. În prezent, maestrul se iubește de aproximativ 8 ani cu actuala lui parteneră, Daciana Toma, cea care l-a ajutat să renunța la fumat.

Ce a spus Florin Zamfirescu despre Cătălina Mustață

De curând, Florin Zamfirescu a fost invitat în cadrul podcastului lui Nasrin Ameri, fosta prezentatoare de la Antena Stars. Cu această ocazie, fanii maestrului au aflat lucruri inedite legate de căsniciile lui eșuate. Dacă în ceea ce le privește pe primele două soții s-a putut vorbi despre o relație de prietenie după divorț, el nu poate spune același lucru și despre Cătălina Mustață.

Nasrin Ameri ș-a întrebat pe actor dacă are vreun regret în viață, iar de aici a început discuția despre cele trei soții ale lui Florin Zamfirescu. Actorul a susținut că artista Cătălina Mustață ar fi „luat-o în jos' de la 40 de ani și că ar fi răbdat foarte mult cu ea.

„Nu, nu pot să regret. De exemplu, ar fi fost normal să regret că m-am însurat pentru prima oară, cu Rodica aia, dar cu ea l-am făcut pe Vlad (n.r. Vlad Zamfirescu). Și nu regret. Deși m-am chinuit rău atunci. După aia, a doua nevastă, Vali. Drăguță, dar nu. Cu care am făcut-o pe Ștefana (zâmbește).

Cătălina Mustață… mi se rupe sufletul. Fata asta n-are nicio vină. Au fost probleme genetice. Moștenește ea ceva. De la 40 de ani a luat-o în jos, s-a dus. Am asistat, am răbdat, am ascuns, până când am zis că nu se mai poate.

Noi am fost împreună 21 de ani. Primii 5 ani au fost de vis. Chiar și următorii 5, deși erau semne de șchiopătare, mai apăreau probleme, ne mai certam, dar ultimi 10….

Eu am răbdat cu ea. Tot mi se părea că va trece, că e o glumă, vorbeam, îi spuneam că sunt soluții, până când am stat jos și i-am zis: hai să alegem, că fiecare are o viață. Și a ales. Mi-a cerut timp de gândire și a zis: ne despărțim', a spus Florin Zamfirescu la „Ameritat cu Nasrin'.

Actorul a rămas în relații bune cu celelalte două soții

Florin Zamfirescu a precizat că a rămas în relații bune cu primele două soții. Cu Rodica se și vizita, însă, din păcate, femeia nu mai e acum în viață.

„Cu celelalte neveste, cu prima, eram în relații perfecte. Ea nu mai e în viață, dar mă duceam la Târgu Mureș, ne vizitam, era totul minunat. Cu mama Ștefanei suntem în relații de frate și soră. Păstrez niște relații și de dragul copiilor, dar și de dragul persoanei. Eu cu Vali (a doua soție) devenisem ceea ce am și rămas: frate și soră', a adăugat el.

Sursă foto: Captură ecran

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter