Fosta soție a lui Florin Piersic arată senzațional la 78 de ani! Actrița Anna Szeles locuiește de 30 de ani în Budapesta

Publicat pe

Anna Szeles este una dintre cele trei femei care l-au convins pe Florin Piersic să se însoare, dar fiind faptul că actorul a fost un bărbat foarte curtat. La 78 de ani, actrița arată senzațional, la fel de fermecătoare ca întotdeauna!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Anna Szeles a fost căsătorită cu Florin Piersic timp de 10 ani, până în anul 1985, și au împreună un băiat, pe Daniel Piersic, în vârstă de 43 de ani.

Actrița locuiește de 30 de ani în Budapesta și dintr-o fotografie postată recent de fiul său, pe Facebook, de la revederea lor după trei luni de carantină, se vede că timpul nu și-a pus amprenta asupra farmecului său.

„Salutare, mamă după trei luni de carantină!', a postat fiul său, Daniel, care locuiește la Viena. Tânărul și-a însoțit mama în România în 2018, la Cluj-Napoca, la festivalul de film TIFF, acolo unde Annei Szeles i s-a înmânat un premiu pentru întreaga carieră.

Fosta soție a lui Florin Piersic arată senzațional la 78 de ani! Actrița Anna Szeles locuiește de 30 de ani în BudapestaFosta soție a lui Florin Piersic arată senzațional la 78 de ani! Actrița Anna Szeles locuiește de 30 de ani în Budapesta

Anna Szeles a fost una dintre marile iubiri ale lui Florin Piersic, iar în urmă cu ceva timp a dezvăluit cum a reușit actorul să o cucerească: „M-a cucerit și cu mâncarea pe care o aducea la fiecare filmăre. Îmi aducea sandwichuri făcute de Vera, mama lui. În familia lui am fost primită cu atâta dragoste. Părinţii lui mi-au spus că semănam cu sora lui Florin, care a murit înecată în Prut la 16 ani. Și atunci când m-au văzut pe mine, a fost un mare atașament între noi. Iar eu mereu i-am spus: „Soţ ca tine voi mai avea, dar socri, niciodată!„, a declarat Anna Szeles.

Anna Szeles a fost înșelată cu Angela Similea

Angela Similea a recunoscut, în cartea biografică „Angela – cântec şi rugă', relația pe care a avut-o cu Florin Piersic: „Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseţe de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat. (…) Ceea ce am înţeles eu repede lângă el este că dacă eşti fluture te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân şi eu o lampă. Dar am creat un cuplu. Pe la televizor, în turnee. Mi-amintesc că Anna Szeleş, soţia lui, a suferit mult. Cel puţin în meserie. Ei doi erau frumoşi, erau talentaţi, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalţi, frumoşi şi celebri, eram un cuplu adevărat'.

Și Florin Piersic a povestit însă recent că el și artista au trăit o pasională poveste de iubire, când ea era căsătorită cu olandezul Jan Hilgen.

foto: Wowbiz.ro, Click.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter