Fostul principe Nicolae, primele declarații despre viitorul copil: "Ne pregătim din punct de vedere psihic". Cum se simte Alina Binder și ce spune despre botez

Publicat pe

Fostul principe Nicolae urmează să devină din nou tătic curând și face toate pregătirile necesare pentru venirea copilului său pe lume. El a făcut primele declarații despre cum decurge sarcina soției sale și despre botez.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a anunțat chiar de 1 Iunie, Ziua internațională a copilului, că va fi tată. Soția sa, Alina Binder, urmează să devină mămică în luna noiembrie și va aduce pe lume primul copil al cuplului, la doi ani de la nuntă.

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu', a anunțat Nicolae Medforth-Mills.

Citește și: Anna Lesko, confesiuni neașteptate la un an de la despărțirea de tatăl copilului ei:„Am mai avut momente când am clacat'. Ce spune despre o nouă relație/ EXCLUSIV

Acum, fostul principe Nicolae a acordat un interviu pentru Adevărul, în care a vorbit despre copilul care urmează să vină pe lume în două luni.

„Aşa cum cred că ştie toată lumea, eu sunt tată de câţiva ani deja, dar desigur acum contextul este diferit. Sunt sigur că din noiembrie viaţa mea se va schimba foarte mult şi bineînţeles în bine. Acum ne pregătim mai mult din punct de vedere psihic. Ne bucurăm foarte mult de această veste şi de viitorul nostru copil', a precizat Nicolae Medforth-Mills pentru sursa citată.

Cum decurge sarcina Alinei Binder

Fostul principe a vorbit și despre cum decurge sarcina partenerei sale, iar până acum se pare că Alina Binder nu a întâmpinat niciun fel de problemă.

„Până acum soţia mea a fost foarte bine, foarte relaxată şi fericită. A fost o sarcină uşoară şi ne-am bucurat de asta. Soţia mea nu a avut deloc probleme sau alte provocări. Legat de data naşterii, aceasta va fi la începutul lunii noiembrie, în Bucureşti, şi sperăm să fie o naştere naturală', a transmis nepotul regelui Mihai.

Citește și: A murit Michael Lonsdale.Actorul a fost găsit fără suflare în propria locuință

Fostul principe Nicolae, primele declarații despre viitorul copil: "Ne pregătim din punct de vedere psihic". Cum se simte Alina Binder și ce spune despre botezFostul principe Nicolae, primele declarații despre viitorul copil: "Ne pregătim din punct de vedere psihic". Cum se simte Alina Binder și ce spune despre botez

Botezul, sub semnul incertitudinii

Nicolae Medforth-Mills nu a dorit să dezvăluie sexul copilului, precizând că pentru moment este secret. În ceea ce privește numele bebelușului, părinții nu s-au decis, însă mai este timp până la naștere.

Citește și: Cum arată Lili Sandu în lenjerie intimă, la 40 de zile de când a născut. Cât a slăbit până acum:„Mai am vreo 8 kg de dat jos'

Având în vedere situația actuală și restricțiile impuse, petrecerea pentru botez stă sub semnul incertitudinii: „Încă nu am ales o zi sau o lună. Trebuie să analizăm situaţia, deoarece noi toţi am trecut prin perioada aceasta dificilă a pandemiei şi nu ştim ce va urma acum când vine iarna. Vom vedea cum va fi situaţia când vine frigul'.

De asemenea, Prințul Nicolae a mai spus că ei își mai doresc cel puțin încă doi copii.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter