Fotografia cu care Mirela de la ”Insula iubirii” a stârnit controverse: ”Ești însărcinată?”

Publicat pe

O fotografie postată de Mirela de la 'Insula iubirii' pe rețelele de socializare a stârnit controverse în rândul fanilor concurentei. Mulți dintre ei au fost puși pe gânduri și așteaptă cu sufletul la gură, ca femeia care a participat la 'Insula iubirii' să le dea marea veste.

Deși nu se știe încă dacă Mirela și Ionuț Gojman au rămas împreună după terminarea emisiunii, fanii celor doi își pun tot felul de întrebări. Recent, pe una dintre rețelele de socializare, Mirela a postat o fotogragie în care face o inimă cu mâinile în dreptul abdomenului. Astfel de gesturi sunt făcute în general de viitoare mămici, atunci când sunt însărcinată.

Fanii Mirelei de la „Insula iubirii' au intrat în alertă și au început să-i pună tot felul de întrebări acesteia, dar și să-i ureze toate cele bune pentru ea și viitorul copil, dacă este cazul. 'Vine bebe?', 'Ai bebe?', 'Ești însărcinată?', au fost doar câteva dintre comentariile primite de Mirela, însă aceasta nu a oferit niciun răspuns. Unii dintre urmăritorii concurentei de la 'Insula iubirii' au explicat gestul acesteia ca fiind unul care arată de fapt că este îndrăgostită de compleul alb pe care l-a primit și pe care îl poartă în imaginea cu pricina.

Fotografia cu care Mirela de la 'Insula iubirii' a stârnit controverse: 'Ești însărcinată?'Fotografia cu care Mirela de la 'Insula iubirii' a stârnit controverse: 'Ești însărcinată?'

Mirela de la „Insula iubirii' a slăbit 20 de kilograme în trei luni

Mirela a povestit că pe parcursul competiţiei avea 72 de kilograme. Mulţi spuneau că este grasă, mulţi că are o greutate bună la întâlţimea ei, alţii că este cam rotunjoară. Ea s-a ambiţionat şi a luat decizia de a slăbi.

A făcut o schimbare în viaţa sa şi în trei luni a dat jos 20 de kilograme. Iată cum a reuşit.

„M-am tot gândit la voi, cele, care mi-ați scris într-un număr atât de mare, în care mi-ați solicitat dieta mea minune.
Dieta mea minune o pot numi dietă pe baza de urgență😉..și e unică, pentru că este rapidă și sănătoasă😉. Da, așa este în timpul fimarilor de la #insulaiubirii4# aveam 72 de kg, nu eram grasă după gustul unora, eram pufoasă și cu aspect de față,, țeapănă'😂.
Acum era momentul să fac o schimbare în viață mea, și utilizând această,, dietă miraculoasă' am reușit că în 3 luni să ajung la 52 kg și un aspect fizic mai tânăr iar psihicul pe măsură😉', a scris Mirela în mediul online.

Citește și: Mirela de la 'Insula iubirii' iese din ce în ce mai des cu un fost concurent. Cum s-au fotografiat cei doi

Citește și: Mirela de la 'Insula iubirii' și-a făcut o intervenție estetică. Cum arată concurenta acum

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter