Primele declarații ale soției lui Michael Schumacher, după cinci ani de tăcere: ”Nu va renunţa niciodată”

Publicat pe

În urmă cu cinci ani, Michael Schumacher, fostul mare campion de Formula 1, a suferit un accident grav la ski, iar de atunci este într-o stare vegetativă. Soția sa, Corinna, a făcut primele declarații, după cinci ani de tăcere. Sascha Herchenbcha lansat o melodie pentru Michael Schumacher.

La cinci ani de la accidentul de schi din Alpii Francezi, soția lui Michael Schumacher i-a trimis o scrisoare artistei, Sascha Herchenbcha, cea care a lansat o melodie pentru fostul mare campion de Formula 1.

Artistul de origine germană a trimis un CD cu melodia Corinnei, dar nu se aștepta nicio secundă ca soția lui Michael Schumacher să îi răspundă. Corinna i-a trimis o scrisoare de mulțumire, ca semn de apreciere din partea familiei.

„Cu toții știm că Michael este un luptător. Aș vrea să îți mulțumesc sincer pentru mesaj și drăguțul cadou care ne va ajuta în aceste clipe dificile. Este bine să primești atât de multe gânduri bune și alte cuvinte bine-intenționate, ce reprezintă un mare suport pentru familia noastră', au fost cuvintele transmis de Corinna Schumacher.

Sascha Hercenbach a înregistrat piesa la un an după tragicul accident și nu se știe când a scris Corinna această scrisoare. „Nu mă așteptam să primesc un răspuns și a fost emoționant. Scrisoarea a fost scrisă și semnată de Corinna', a declarat muzicianul german, potrivit mirror.co.uk.

 

Michael Schumacher și Corinna

Michael Schumacher și Corinna

Citește și: A murit creatorul lui Spider-Man! Avea 95 de ani și origini românești

Citește și: Vești bune! Florin Busuioc a fost scos de la Terapie Intensivă. Care e starea lui de sănătate acum

FOTO: Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter