Fotografia zilei: Andreea Marin, fără machiaj, fără photoshop!

Publicat pe

La 42 de ani, Andreea Marin poate rivaliza cu doamne și domnișoare cu mulți ani mai tinere ca ea. Vedeta are un corp perfect, pe care se vede că și-l îngrijește, iar orice apariție a sa este impecabilă. Andreea a reușit în ultimul timp să-și surprindă fanii, fiecare outfit al său la emisiunea Uite cine dansează' devenind motiv de comparații între ea și eterna sa rivală, Mihaela Rădulescu.

 

Meciul' dintre cele două dive a fost însă unul echilibrat, uneori balanța înclinând spre Andreea, care, în plus, are și avantajul unui trup neatins de binefacerile' chirurgiei estetice. Andreea se simte bine în pielea ei, iar asta se vede, diva neezitând chiar să-și arate chipul pe Instagram fără filtre, fără photoshop și fără machiaj, lucru pe care puține persoane publice îndrăznesc să-l facă.

 

De altfel, Andreea face apologia frumuseții naturale, dându-se chiar pe sine drept exemplu: „Fără filtre, efecte sau machiaj, suntem diferite. Dar lăsăm să iasă la lumină frumusețea reală din noi. Nu trebuie să ne ferim să fim noi înșine. Cei dragi, cel puțin, prietenii adevărați, așa ne cunosc, așa ne iubesc. Și e de ajuns. Fără măști și ‹‹decorațiuni›› suplimentare, atunci când simțim. Oamenii buni din jurul nostru ne vor doar sănătoase și în echilibru.'.  După părerea noastră, Zâna nu arată deloc rău fără machiaj. Voi ce credeți?

 

Oana Pantazi

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter