Adevărul despre relația dintre Gina Pistol și chef Cătălin Scărlătescu! Iată ce spune despre el și cum arată bărbatul perfect pentru ea!

Publicat pe

S-a tot speculat că între Gina Pistol și chef Cătălin Scărlătescu este mai multe decât o relație de prietenie, mai ales după ce ea a spus că dacă va el va ajunge la 90 de kilograme, se vor căsători.

Cert este că Scărlătescu s-a pus serios pe slăbit și toată lumea îi cuplează, iar mulți vor să știe dacă ei sunt sau nu iubiți. În exclusivitate pentru Viva, Gina a spus lucrurilor pe nume și a vorbit despre relația pe care o are cu celebrul chef.

„Scărlătescu este un om minunat. Este un om foarte sensibil. Îmi este foarte drag, e ca fratele meu mai mare. Nu vorbim în fiecare zi, dar vorbim destul de des la telefon, ieșim mâncăm, mai ieșim seara la o petrecere. Și atât. Avem noi glumele noatre care au fost înțelese greșit. Îmi este prea dragă relația pe care o am eu acum cu el încât nu aș duce-o mai departe. Nici nu a fost vorba de relație, alea sunt glumele noatre. Eu îl simpatizez, el mă simpatizează și atât. Ne simțim bine, are simțul umorului la fel ca și mine, râdem. Nu suntem iubiți. A început să slăbească și sunt foarte mândră de el. Dacă ar slăbi din cauza mea, eu chiar aș fi bucuroasă', a spus Gina pentru Viva.

Să fie burlăciță este bine și nu prea. După mai multe relații care au eșuat, Gina așteaptă omul potrivit și are speranța că într-o zi va veni.

„Oamenii te privesc ciudat când ai 36 de ani și nu ești căsătorită, nu ai copii. Au impresia că ai o problemă tu. Eu nu consider că am o problemă, consider că sunt liberă. Pot să iau decizii pentru mine și să îmi trăiesc viața așa cum simt eu, să fac lucrurile atunci când simt eu, alături de cine simt eu. E bine și nu prea să fii singură. Sunt sigură că o să apară persoana potrivită pentru mine la momentul potrivit.'

Gina are multe de oferit, iar timpul este pentru ea cel mai important lucru pe care îl poate oferi unei persoane. De aceea, nu are un tipar de bărbat perfect.

„Cred foarte mult în chimie. Sunt oameni care merg pe rațional și oameni care merg pe emoțional. Eu merg pe emoțional. Eu dacă simt, simt, dacă nu simt, nu simt. Atât îmi doresc, să fie chimie și să fie ca mine așa, să vorbesc cu el, să facem tot felul de tâmpenii împreună, să ne sprijinim unul pe celălalt. Cred că ăsta este secretul unei relații. Să nu încerci să îl schimbi pe cel de lângă tine, nici el să nu încerce să te schimbe pe tine, să vă completați unul pe celălalt fără a depune prea multe eforturi. Trebuie să fie un om prea special ca să ajung să îi ofer timpul meu.'

Își dorește copii și își dorește să fie mireasă, chiar dacă până acum aceste lucruri nu s-au întâmplat, deși a avut relații de lungă durată. Motivul?

„În majoritatea relațiilor mele puteam să fac copii, puteam să mă și căsătoresc, dar nu vreau să fac pasul ăsta pentru cei din jurul meu, pentru că așa dă bine.'

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Gina Pistol vorbește despre regretele pe care le are legate de relația cu Alin Cocoș. Iată cum profită de burlăcie!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter