Gina Pistol vorbește despre regretele pe care le are legate de relația cu Alin Cocoș. Iată cum profită de burlăcie!

Publicat pe

Gina Pistol este o femeie singură după ce, la începutul anului, s-a despărțit de Alin Cocoș. Așa că profită de burlăcie, dar are și regrete legate de acea relație, în urma căreia încă suferă.

4 ani au fost împreună Gina Pistol și Alin Cocoș și, deși toată lumea se gândea că vor face pasul cel mare, cei doi s-au despărțit, prezentatoare „Chefi la cuțite' asumându-și toată vina inițial. Acum, Gina vorbește despre regrete, dar și despre sufletul pereche pe care speră că într-o zi îl va întâlni.

„Eu sunt o femeie matură, chiar dacă râd ca zăpăcita de multe ori şi par neserioasă. Sunt un om foarte serios şi un om matur atunci când trebuie să fiu, atunci când iau decizii importante în viaţa mea. Singurul lucru pe care eu îl regret este că am oferit timp unor oameni care nu au meritat. Celelalte relaţii şi suferinţe şi momente m-au făcut să fiu omul care sunt acum. (…). Am nevoie de un bărbat care să aibă, în primul rând, încredere în el, încredere în mine şi încredere în relaţia noastră', a spus Gina în cadrul emisiunii „Star Matinal'.

Chiar dacă este vizibil că a suferit după despărțire, Gina vrea să profite de burlăcie, așa că și-a planificat prima vacanță pentru această vară.

„Mi-am pregătit o vacanţă în iunie, în Grecia, pe barcă. Nu, cu o prietenă de-a mea bună şi cu o gaşcă mişto, mergem pe barcă şi ne plimbăm din insulă în insulă', a mai declarat prezentatoarea de la Antena 1.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Alin Cocoș: „Eu sunt vinovată!'

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter