Gina Pistol a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Alin Cocoș: „Eu sunt vinovată!”

Publicat pe

Când toată lumea credea că bat clopote de nuntă între Gina Pistol și Alin Cocoș, iată că vedeta a anunțat oficial despărțirea, dar și motivele care au dus la ruptură.

4 ani a durat povestea de iubire dintre cei doi. Prezentatoare „Chefi la cuțite' a vorbit frumos de cel care i-a fost partener de viață în această perioadă și dă vina pe ea ca fiind vinovată de despărțire.

La mine e problema. Nu știu ce vreau', a spus Gina la Xtra Night Show.

Se pare că Alin Cocoș avea planuri serioase cu frumoasa prezentatoare, așa că o ceruse și de soție. Doar că Gina este o fire liberă care își dorește un bărbat asemenea ei aproape.

„Alin e un băiat fain, care are o familie mişto, frumoasă. Doar că problema e la mine, recunosc, eu nu ştiu ce fac. Şi cred că majoritatea foştilor mei iubiţi au vrut să fiu mama copiilor lor, doar că la mine e problema. Alin nu mi-a greşit mie cu absolut nimic. Eu încă nu ştiu ce vreau. Îmi doresc să fie un om cu care să fiu pe aceeaşi lungime de undă, chiar dacă nu vom rămâne mereu împreună. Da, Alin m-a cerut în căsătorie. Cred că e o ruptură definitivă„, a mai spus Gina.

Fostul iepuraș Playboy a mai spus că de fapt ea a fost vinovată în ceea ce privește despărțirea în cam toate relațiile pe care le-a avut din cauza faptului că nu știe ce vrea.

Cu toate astea, Gina are mare grijă de ea și s-a reinventat de când este prezentatoare cooking show-ului de la Antena 1. A slăbit mult, are un stil de viață sănătos, iar antrenamentele la sală sunt atât de intense încât plânge când execută exercițiile, după cum chiar ea a dezvăluit.

Gina Pistol și Alin Cocoș au format un cuplu timp de 4 ani.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Gina Pistol: 'Vreau o nuntă în aer liber!'

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter