Mihaela Glăvan a lansat o nouă colecție de pantofi și genți, iar vedetele au colorat evenimentul prin ținutele lor

Publicat pe

Mihaela Glăvan a lansat noua sa colecție de pantofi și genți, așa că vedetele nu puteau lipsi de la un așa eveniment fashion.

Pata de culoare a fost dress-codul, așa că Giulia, Alina Eremia sau Ada Condeescu s-au conformat și au ales cele mai frumoase încălțări pentru a fi în ton cu evenimentul organizat de Mihaela Glăvan.  În plus, acestea și-au ales cu grijă ținutele, dar au și pus ochii pe o pereche de pantofi creați de designer pe care vor să îi aibă în viitorul apropiat în colecție proprie.

E o colecție cu multe elemente de noutate. Voi începe cu talpa supra-înălțătă de la sandalele flat, este o talpă dublă, folosirea plutei, e așa un material pe care l-am descoperit de curând, dar mi se pare adorabil, multă broderie cu fir metalic. Practic o modalitate de a decora pantofii de seară am dus-o într-o zonă urbană, pentru pantofii de zi. Sunt două zone cromatice: una cu culori așa vibrante de vară și zona mai rafinată de culori cu oliv și ocru', a spus Mihaela despre noua sa  colecție.

Iată ce vedete au venit la eveniment și ce au ales să poarte!

Mihaela Glăvan a lansat o nouă colecție de pantofi și genți, iar vedetele au colorat evenimentul prin ținutele lorMihaela Glăvan a lansat o nouă colecție de pantofi și genți, iar vedetele au colorat evenimentul prin ținutele lor

Alexandra Popescu

Citește și:

Mihaela Glăvan lansează Star Collection, a treia colecție din proiectul TouchedBy 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter