Fotografia zilei: De azi, Trump și Putin pot fi băgați la apă de oricine!

Publicat pe

Oricât de mult și-ar dori majoritatea oamenilor să-i bage la apă pe unii dintre liderii mondiali, acest lucru nu este posibil deocamdată decât la nivel metaforic, însă pentru mulți s-a dovedit de ajuns. La această concluzie a ajuns și un celebru brand de costume de baie, care a scos recent niște creații cel puțin bizare, însă moda va prinde cu siguranță. Așadar, în 2017, floricelele, dungile, bulinele și modelele psihedelice lasă loc unor imprimeuri puțin zis inedite.

Doritoarele – deocamdată nu au apărut și slipi cu acest model, dar motivele sunt lesne de înțeles – pot acum alege între personalități politice ca Donald Trump, Hillary Clinton, Vladimir Putin și Kim Jong Un, actori ca Steve Buscemi și Nicholas Cage sau sportivi precum Tiger Woods. Pentru doar 50 de dolari, oricine își poate băga acum la apă personalitatea favorită sau, dimpotrivă, detestată. Pe de altă parte, există riscul ca reprezentantele sexului frumos care vor alege un astfel de imprimeu să-și cam piardă din sex-appeal – e cam greu să curtezi o domnișoară când Donald Trump te privește amenințător…

Citește și: Antonia – Mesaj emoționant pentru tatăl ei. Artista a publicat pentru prima oară o fotografie cu ei doi

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter