Antonia – Mesaj emoționant pentru tatăl ei. Artista a publicat pentru prima oară o fotografie cu ei doi

Publicat pe

Antonia este una dintre cele mai în vogă cântărețe de la noi, la fel și iubitul și tatăl băieților ei, Alex Velea. Viața lor nu mai este un secret de mult timp pentru nimeni, însă puțini știu cum arată tatăl artistei.

 

 

La doar 28 de ani, Antonia are deja o experiență de viață fabuloasă, artista având nu doar o carieră fulminantă, ci și o poveste impresionantă. Urmărită permanent de paparazzi, în special după despărțirea de Vicenzo Castellano, căruia i-a dăruit o fetiță, Antonia s-a lovit atât de prejudecăți, cât și de oprobriul public din cauza aventurii sale extraconjugale. Artista a pierdut custodia Mayei pentru că, la momentul respectiv, între ea și Alex Velea se înfiripase o relație. Ulterior, lucrurile s-au complicat, pentru că Antonia și Alex au făcut doi copii, care au primit și ei numele de Castellano, artista nefiind încă divorțată de soțul ei.

Citește și: Oana Roman i-a făcut praf pe Iulia Vântur și Salman Khan: E un cocalar penibil!

În toată această perioadă, Antonia a fost susținută permanent de părinții ei, Denise și Mihai Iacobescu. Dacă mama Antoniei este deja o mică vedetă, datorită fiicei sale, care, de altfel, i-a și moștenit frumusețea, tatăl Antoniei este practic necunoscut. Ieri însă, Antonia a dezlegat misterul, cu ocazia zilei lui Mihai Iacobescu aceasta postând o fotografie din copilăria sa în care este alături de tatăl ei, însoțită de un mesaj emoționant: La mulți ani, tata! Mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine! Te iubesc!'. Artista a dezamorsat astfel speculațiile privind relația dintre ea și tatăl ei, care, de fapt, este una foarte bună.

Citește și: Fiul Adelei Popescu a împlinit un an și este din ce în ce mai frumos – iată cu cine seamănă Alexandru!

După cum se poade vedea din fotografie, Antonia a fost la fel de frumoasă și în copilărie, iar Maya, fiica ei, îi calcă pe urme mamei sale și, după câte se pare, și cei doi băieței, Dominic și Akim. Deși pare că artista seamănă mai mult cu mama ei, totuși ceva a moștenit Antonia și de la tatăl ei – zâmbetul.

Antonia – Mesaj emoționant pentru tatăl ei. Artista a publicat pentru prima oară o fotografie cu ei doiAntonia – Mesaj emoționant pentru tatăl ei. Artista a publicat pentru prima oară o fotografie cu ei doi

Oana Pantazi 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter