Oana Roman i-a făcut praf pe Iulia Vântur și Salman Khan: „E un cocalar penibil!”

Publicat pe

Oana Roman este recunoscută pentru sinceritatea cu care spune lucrurilor pe nume, așa că și de această dată i-a lăsat pe toți mască cu declarațiile ei. Vedeta i-a făcut praf pe Iulia Vântur și pe Salman Khan la o emisiune tv.

Iulia Vântur și celebrul actor indian au o relație de mai mult timp, iar românca s-a mutat în India pentru a-i fi alături, dar și pentru a-și construi o carieră în muzică acolo. Și, deși Salman Khan este iubit de femeile din lumea întreagă pentru rolurile sale din filmele indiene, Oana Roman nu este deloc încântată de el și l-a numit „cocalar'.

„De Iulia ce să zic, nu ştie ce să mai facă pentru a fi acolo. Mi se pare că se agaţă de chestia asta. Eu cred că ea şi-a dorit o carieră internaţională de fapt. Eu cred că asta e mai important pentru ea decât alte lucruri, că el stă cu ea sau nu, nu avem noi cum să ştim. Poate l-o iubi, nu ştiu ce să zic, dacă îi plac cocalarii, nu e problema mea. Mie Iulie Vântur mi se pare o apariţie, gen. Femeia asta ar putea să îşi găsească un super-bărbat. Este o femei frumoasă, nu este în standardele alea de silfidă. De ce se agaţă ea de cocalarul ăsta nu am să înţeleg niciodată', a spus Oana la Star Magazin.

Citește și: Fiul Adelei Popescu a împlinit un an și este din ce în ce mai frumos – iată cu cine seamănă Alexandru!

Mai mult, Oana este foarte indignată de faptul că Iulia Vântur și-a construit o carieră muzicală în India.

„Cântă muzică indiană? De ce le trebuie lor în India să vină o româncă şi să cânte muzica lor? Deci aşa cânt şi eu', a mai declarat vedeta.

Dar nu s-a oprit aici și a continuat valul de jigniri la adresa lui Salman Khan.

„Ce pot să cred eu este aşa, o să spuneţi că sunt rea, dar… mie mi se pare că Salman Khan e un cocalar penibil. Aşa arată, zici că e cocalar. Nu jignesc, aşa mi se pare mie, că e cocalar. Nu e o jignire, e o constatare. Eu constat, din punctul meu de vedere că omul e un cocalar', a mai declarat Oana.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter