Fotografia zilei: Emmanuel Macron – Am bicicletă, am bicicletă...

Publicat pe

Este posibil ca, anul acesta, doar despre Donald și Melania Trump să se fi scris mai mult descât despre actualui președinte al Franței, tinerelul și frumușelul Emmanuel Macron, și soția lui Brigitte, deși avem oarece dubii… Dat fiind că diferențele de vârstă de câte un sfert de secol în cazul anumitor personalități nu mai miră pe nimeni, o soție care ți-ar putea fiică (iar în unele cazuri, chiar nepoată) a devenit chiar un must have. Din păcate, lumea în pofida așa-zisei lipse de prejudecăți, nu s-a dovedid deloc pregătită pentru reacția inversă, și anume un soț cu 25 de ani mai tânăr. Momentul în care Emmanuel Macron s-a decis să candideze la președinția Franței a fost și cel în care au pornit atacurile presei. Ea a fost considerată pedofilă, el – gerontofil, apoi relația lor a fost catalogată ca una bazată pe interes, iar în final el a fost acuzat că este gay și că își ascunde orientarea sexuală sub umbrela unui mariaj fals.

În pofida poveștii romantice de dragoste dintre Președinte și Prima Doamnă – cei doi s-au cunoscut pe când el avea 15 ani, era elevul ei și s-a îndrăgostit de ea nebunește –, puțini au fost cei care le-au dat vreo șansă, fără să realizeze însă că cei doi sunt, de fapt, căsătoriți de 10 ani, iar dragostea lor rezistă deja de un sfert de secol. Fotografia zilei le este azi dedicată celor doi soți Macron, care, în pofida tuturor, își văd nestingheriți de viață și, după cum se vede, nimic nu s-a schimbat în obiceiurile lor. Iată-i, așadar, pe cei doi soți ieșiți la plimbare cu bicicletele, în ținute relaxate și vizibil bine dispuși.

Iar dacă Emmanuel și Brigitte se potrivesc perfect în peisaj, nu același lucru se poate spune și despre… domnii din spate, care, evident, fac parte din serviciile secrete franceze și sunt însărcinați cu paza președintelui și a consoartei sale. Aceștia nu par nici relaxați și nici încântați de misiunea lor, cu atât mai mult cu cât arată ridicol în costum pe bicicletă, dar cu siguranță s-au resemnat, pentru că noul cuplu prezidențial este extrem de activ. În plus, după câte se vede, Brigitte, la cei 64 de ani ai ei, se asortează perfect cu soțul ei de 39…

 

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter