Emmanuel Macron îi ia apărarea soției sale și vorbește despre obsesia pe care mass-media a dezvoltat-o pentru Brigitte Trogneux

Publicat pe

Relația dintre noul președinte al Franței, Emmanuel Macron (39), și soția sa cu 25 de ani mai în vârstă, Brigitte Trogneux (64), este una dintre cele mai controversate și comentate în presa de pe tot globul. De aceea, Macron nu a mai rezistat și i-a luat apărarea soției sale.

Noul lider de la Elysee susține că misoginismul și homofobia ar fi de vină pentru ipotezele lansate în presă conform cărora el nu poate fi îndrăgostit de Brigitte, care este cu 25 de ani mai în vârstă decât el.

Într-un interviu acordat ziarului Le Parisien, Emmanuel Macron a vorbit despre speculațiile apărute despre sexualitatea sa, dar și despre faptul că dacă soția sa ar fi fost cu 25 de ani mai tânără, atunci nimeni nu ar mai fi pus la îndoială relația lor.

„Dacă eram cu 25 de ani mai în vârstă decât soţia mea, nimeni nu s-ar fi gândit nici măcar pentru o secundă că nu aş putea fi un partener intim. Doar pentru că ea este cu 25 de ani mai în vârstă, multă lume spune: <>', a declarat noul președinte al Franței.

Cuplul consideră că presa a făcut o obsesie pentru căsnicia sa și susține că mass-media dă dovadă de misoginism înrădăcinat. În plus, acesta a mai făcut referire și la cuplul Donald și Melania Trump, între care este aceeași diferență de vârstă și despre care nu s-a comentat atât de mult din acest punct de vedere.

Alexandra Popescu

Foto: Hepta

Citește și:

Cum reușește Brigitte Trogneux să se mențină în formă și să arate mai tânără cu 15 ani

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter