Quiz digital: Mihaela Rădulescu

Publicat pe

Am provocat-o pe Mihaela Rădulescu să răspundă chestionarului nostru și am aflat care este ce fotografie are pe homescreen-ul telefonului, care este gadget-ul ei preferat și la ce se uită prima dată pe telefon dimineața.

Aplicația ta preferată: Spotify și orice cu muzică.

Emoticonul preferat: Inimă. Pentru că nu poți spune ” I love you” sau ” te iubesc” chiar oricui, dar poți iubi un gând, o stare, o poză expresivă.

Filtrul preferat: Black ink. Ador pozele alb-negru.

Gadgetul preferat: IPad-ul – la cât de des zbor, am nevoie de all in one – am în el filme, poze, muzică, mailuri, deci sunt acoperită la toate capitolele. Si bateria de rezerva – e un gadget vital.

Ce conturi de Instagram urmărești?: Prea multe ca să le înșir pe toate. Dar, prioritar, cele care mă binedispun, energizează, inspiră.

La ce te uiți prima dată pe telefon dimineața?: La ora locală. Schimb des coordonatele și vreau să știu ora potrivită pentru a-mi suna copilul sau bărbatul, după caz.  La rețele, încep cu Twitterul, ca să știu ce se mai întâmplă prin lume. Îmi place Twitterul și dacă mă cautați pe-acolo, sunt miradulescu. Iar pe Instagram sunt mihaelaschwartzenberg, ca în buletin.

Cât ai rezistat cel mai mult fără telefon?: Zbor des în America, în ultima vreme, deci rezist 11 ore fără. 🙂

Ce fotografie ai pe homescreen?: Când sunt cu fii-miu, e Felix. Cand sunt cu Felix, e fii-miu.  Cand îi am pe amandoi alături, pun orice poză care mă face fericită în acel moment. Schimb foarte des homescreen-ul.

 

Citește și:

Quiz digital: Andreea Marin 

Cum arăta Mihaela Rădulescu în urmă cu 14 ani 

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter